Hatékonyságnövelő IT-eszközök

Az IT-szektor gyors reakciójának köszönhetően a válságban villámgyorsan jelennek meg olyan innovációk amelyek a nehéz üzleti környezetben is képesek a vállalatok szűkülő forrásainak a lehető leghatékonyabb hasznosítására. Ilyen eszközök többek között a távmunka és a felhő alapú alkalmazások, vagy a kettő ötvözetéből alakult új megoldás, a robbanás előtt álló crowdsourcing, amelynek segítségével akár óránként 100 000 feldolgozott kérdőív is elkészülhet.

A munkavégzés a crowdsourcing esetében otthonról, az interneten keresztül történik, a munkavállalók számára szabad időbeosztásban, kötelezettség-vállalásuk összesen egy-egy részfeladat elvégzésére szól. A munkaadó számára a feladatok szétosztása, kiadása és a minőség-biztosítás komplexitása rejtve maradhat, mivel mindezekre már léteznek hatékony, kulcsrakész megoldásokat szállító cégek hazánkban is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Biztonság a felhőben

csü febr 9 , 2012
ShareTweetPinShareA CloudPassage egy olyan újabb biztonsági megoldással jelent meg a piacon, amely felhőalapú infrastruktúrákban üzemeltetett szerverek felügyeletét támogatja. Annak ellenére, hogy a CloudPassage egy meglehetősen fiatal vállalat, egyre többször tűnik fel a neve a cloud computing biztonságát növelő szolgáltatások fejlesztői között. A 2010-ben alapított cég kifejezetten olyan védelmi technológiák és szolgáltatások […]
ZX-81

És még ez is...