Ha a Patyomkin páncélos matrózainak lett volna okostelefonjuk…

patyomkinAzonnal információt kaphatunk a lejárt szavatosságú vagy veszélyes termékekről a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) új okostelefon-alkalmazásának segítségével. Csupán annyit kell tenni, hogy lefotózzuk a megvásárolni kívánt termékek QR-kódját, és máris mindent szükséges információ felugrik a képernyőn.

Az applikáció a legfontosabb fogyasztóvédelmi ismeretanyagot is tartalmazza: lehetőséget nyújt a termékhez kapcsolódó reklamációs határidők nyilvántartására, és válaszokat ad a mindennapok során leggyakrabban felmerülő kérdésekre is. Segít eligazodni az internetes kereskedelemre vonatkozó szabályok között, illetve beállítható, hogy a program figyelmeztessen a szavatossági, jótállási idő közelgő lejártára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Microsoft finanszírozta a foodpanda mobilalkalmazás windowsos változatát

hét jún 16 , 2014
Az online ételrendelés specialistája, a foodpanda vállalkozás 2012-ben indult útjára Szingapúrból, s ma már a világ 43 országában jelen van, köztük Magyarországon is. Ráadásul olyannyira jelen van, hogy a mobilapplikációjának népszerűsége folyamatosan nő. Az iOS és Android rendszerek mellett már a Windows Phone felhasználók számára is elérhető az alkalmazás. A […]