Ez szükséges a Hipernet használatához

4

simA Telenornál március óta megszűntek a technológiai korlátok: tarifacsomagjától függetlenül minden előfizető ugyanazt a Hipernet hálózatot használhatja. A szolgáltatás elérése nem igényel külön előfizetést, de az ügyfeleknek is fel kell készülniük ennek használatára. A szolgáltató összegyűjtötte, mit kell tenni ügyfeleinek, hogy nyáron már a maximumot hozhassák ki Hipernet előfizetésükből.

A szupergyors mobilinternetezés egyik fontos feltétele, hogy a Hipernetre csatlakozó készülék – okostelefon, tablet vagy más okos eszköz – támogassa a 4G-hálózatot. Ez ma már egyáltalán nem a csúcsmobilok kiváltsága, közepes árfekvésű készülékek is alkalmasak lehetnek rá. Azt, hogy egy okostelefon támogatja-e a 4G-t a készülékek képernyőjének tetején, a jelerősség mutató mellett megjelenő 4G vagy LTE felirat is jelzi, de a készülék “Beállítások” menüjében, a Hálózati mód beállításainál bárki ellenőrizheti, és bekapcsolhatja, ha a készülék erre alkalmas. Fontos továbbá, hogy a 4G eléréséhez újfajta, úgynevezett “USIM” SIM-kártyára is szükség van. A régebbi típusú kártyák cseréjét a Telenor üzleteiben díjmentesen biztosítja ügyfeleinek.

Ez is érdekes

4 thoughts on “Ez szükséges a Hipernet használatához

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gőzerővel fejleszt az Invitel

pén máj 8 , 2015
Az újrafogalmazott vállalati stratégia eredményeként az Invitel az elmúlt két évben megduplázta árbevételét a lakossági televíziós-, és az üzleti ICT-szolgáltatások értékesítése területén egyaránt. A társaság a lakossági üzletágban néhány hónapon belül félmillió fölé növeli a nagy sávszélességű technológiával lefedett háztartások számát. A cég a vállalati üzletágban pedig átfogó beruházási programot […]