Okok, amiért mesterséges virágfejet használjunk dekorációként

praudadekor.huA selyemvirág dekorációk kedvelt díszítőelemei bármely helyiségnek. Népszerűségüket annak köszönhetik, hogy az igazi virágokra szinte élethűen hasonlítanak, így kevés gondozással is lehet tökéletesen szép, friss és mutatós virág dekorációk évekig.

A kifinomult anyagok használatával készült virágfej kreatív eleme a modern otthonok díszítésének. A gyönyörű formák, valósághű másolatok már nem csak távolról megcsodálhatóak, hanem közelről is természetes hatást keltenek.

Változatos virágfej kínálat

Általában a helyiség dekorációjához használt virágok évszakonként váltakoznak, a művirágok segítségével azonban az év bármely szakában díszíthetünk kedvenc növényeinkkel. A különböző anyagokból készült virágfej kínálat roppant nagy, a Prauda-Dekor Kft.-nél szinte valamennyi virágtípus megtalálható, kedvünkre válogathatunk ezek közül.

A virágfej előnyei közé tartozik, hogy tartós, egész évben ugyanúgy pompázik, mint az eredeti a virágzási időszakában. A virágfej felhasználható asztaldíszek, virágfalak, csokrok és koszorúk készítéséhez, de csak a kreatív képzelet szab határt egyéb alkalmazási módjainak.

A virágfej alapanyaga

A művirágokról általában a műanyag alapanyag ugrik be első hallásra, pedig a modern virágfejek esetében erről szó sincs. A kifinomult technikával, művészi festési módokkal dekorált virágok többsége gumi, polifoam vagy szatén anyag használatával készül.

A mesterséges virágfejek stílust teremtenek, igazi művészetet képviselnek. Ezekkel a szépséges dekorációs elemekkel bármilyen kül- és beltéri díszítést könnyedén megvalósíthatunk.

Hol használhatók?

A selyemvirág dekorációk egy rendezvényen káprázatos keretet adnak a helyiségnek. Ügyeljünk arra, hogy az alkalomhoz illő színű és fajtájú virágokkal végezzük a díszítést. A virágoknak és színeknek is van önmagában jelentése, nem megfelelő kombinációjuk okozhat kellemetlen pillanatokat.

A különböző rendezvények eltérő virágdekorációt igényelnek. Bár a színes csokrok az esemény apropójától függetlenül lenyűgözőek lehetnek, felhasználásukkor vegyük figyelembe a hely adottságait, a virágfejek méretét is. Törekedjünk az elegáns hatás elérésére.

Milyen alkalmakon használhatjuk?

A mesterséges virágokat használhatjuk például egyes mérföldkövek ünneplésekor, születésnapok, évfordulók, ballagás és búcsúztatók alkalmával. A temetések koszorúinak dekorálására elsősorban a nem természetes virágfejeket használják a virágkötők, hiszen ezek tartósak, jól állják az időjárás viszontagságait, így kültéren több évig díszítik a sírhelyet.

Az esküvőkön egyre gyakoribb hagyomány, hogy a menyasszony csokrát emlékként megőrzik. Az élő virágok esetében bonyolult technikával lehet igazán időtállóan és élethűen tartósítani a csokrot, míg a mesterséges virágfej használatával ezt a problémát is könnyen orvosolhatjuk. A törtfehér gumi liliomfej tökéletes választása a csokor alapjának, melyről a külső szemlélő nem tudja megállapítani, hogy mesterséges.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ismét elérhető lesz az első magyar digitális versgenerátor

sze nov 16 , 2022
Ismét elérhető lesz Papp Tibor 1994-ben megjelent Disztichon Alfa nevű versgenerátora. Az eredeti, ma már hozzáférhetetlen program platformfüggetlen változatát a napokban teszik közzé az Irodalomtudományi Intézet honlapján. A 2018-ban elhunyt avantgárd költő úgy készítette el 1993-ban az első magyar automatikus versgenerátor programot, hogy az bármelyik Apple Macintosh számítógépen automatikusan egymás […]
Papp Tibor Disztichon Alfa nevű versgenerátora

És még ez is...