A Canalys szerint a Huawei alázza a Samsungot

2

A Canalys piackutató szerint a kínai Huawei adta el a legtöbb okostelefont a világon az idei második negyedévben, maga mögé utasítva a sokáig listavezető dél-koreai Samsungot. A Canalys adatai szerint a Huawei 55,8 millió okostelefont adott el a második negyedévben, ami öt százalékkal kevesebb az egy évvel korábbinál. Az eddig a lista élén álló Samsung értékesítése ugyanakkor harminc százalékkal, 53,7 millió készülékre zuhant. A Huawei a kínai piacon domináns, az általa gyártott készülékek hetven százaléka az ázsiai ország piacán talál vevőre. A június végével záródott idei második negyedévben a Huawei értékesítése Kínában nyolc százalékkal nőtt, külföldön 27 százalékkal esett. A Samsung alig van jelen a kínai piacon, piaci részesedése nem éri el az egy százalékot, miközben legfontosabb piacain, Brazíliában, Indiában, az Egyesült Államokban és Európában a koronavírus-járvány miatt megcsappant az eladása a második negyedévben.

2 thoughts on “A Canalys szerint a Huawei alázza a Samsungot

  1. Csak a pontosság kedvéért: elsőre valóban elhibáztuk, de utána sikerült kétszer eltalálni a cégnevet. Köszönjük, hogy figyelmeztetett, javítottuk a címben az elemzőcég nevét.

  2. Tényleg nem sikerül egy cégnevet kétszer egymás után leírni?? Canalys vagy Canalsys??

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szerverközpontot épít Debrecenben a Dryvit Profi Kft.

ked szept 1 , 2020
Új irodaházat épít Debrecenben, az egykori Magyar Gördülőcsapágy Művek (MGM) területén a Dryvit Profi Kft. – jelentette be a beruházás projektindító rendezvényén a cég ügyvezetője. Bana László elmondta: az 1952-ben átadott épületegyüttest saját beruházásként vásárolták meg. A régi gyártócsarnokokat két lépcsőben újítják fel. Az első ütemben húszezer négyzetméteren alakítanak ki […]
Bana László Dryvit Profi

És még ez is...

Friss, ropogós