A Microsoft finanszírozta a foodpanda mobilalkalmazás windowsos változatát

kung-fu-pandaAz online ételrendelés specialistája, a foodpanda vállalkozás 2012-ben indult útjára Szingapúrból, s ma már a világ 43 országában jelen van, köztük Magyarországon is. Ráadásul olyannyira jelen van, hogy a mobilapplikációjának népszerűsége folyamatosan nő. Az iOS és Android rendszerek mellett már a Windows Phone felhasználók számára is elérhető az alkalmazás.

A Windows Phone-os verzió érdekessége, hogy a Microsoft olyan fontosnak tartotta, hogy elérhető legyen a foodpanda alkalmazás a felhasználói számára, hogy maga finanszírozta az applikáció a fejlesztés teljes költségét. Néhány napja a foodpanda a Google budapesti keresési forgalmában átvette a vezetést a Netpincértől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Második hónapja nő a számítógép, elektronikai, optikai termék gyártása

hét jún 16 , 2014
Áprilisban az ipari termelés 10,1 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. A termelés bővülésében elsősorban a járműgyártás, illetve az ehhez kapcsolódó beszállítói ágazatok, valamint az élelmiszeripar eladásainak növekedése játszott szerepet, de hozzájárult ehhez a a számítógép, elektronikai, optikai termék gyártásának növekedése is. Már második hónapja emelkedik a második legnagyobb alág, […]