Felülről szervezi az alulról szerveződő aktivitást a HUNESZ

e-sportA European Grassroots Esport projekt keretén belül a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) pályázatot írt ki azon magánszemélyek, szervezetek, csoportosulások számára, akik e-sporthoz kapcsolódó, alulról szerveződő aktivitást kívánnak megvalósítani 2024-ben.

A European Grassroots Esport projekt egy olyan, Erasmus+ keretein belül megvalósuló, nemzetközi összefogásra épülő program, amely arra tesz kísérletet, hogy elérhetővé tegye a fiatal e-sportolók és játékosok számára, hogy értékteremtő közösségeket hozzanak létre, találkozzanak online és offline, mindezt egy kiegyensúlyozott és fizikailag aktív életforma mellett.

A projekt arra a kérdéskörre reagál, hogy hogyan lehet alulról szerveződően működő, befogadó és felelős e-sport klubokat és szervezeteket kialakítani, illetve igyekszik választ adni azokra a kihívásokra, amelyekkel ezek a klubok a kezdeti időszakban szembesülhetnek. A projekttagok számára fontos az is, hogy a projektben megszülető dokumentumok és kutatási anyagok nemzetközi, uniós szinten is alkalmazhatóak legyenek, így a kutatási terület a teljes európai e-sport világot igyekszik lefedni.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nagyon jó lesz most már a betegeknek

szo nov 4 , 2023
A mesterséges intelligencia lehetőség, amely alapjaiban változtathatja meg az egészségügy működését, de addig még sok innovációs projektre és úttörő vállalati kezdeményezésre lesz szükség. A mesterséges intelligencia (MI) bevezetése az egészségügyben jelentős erőforrásokat válthat ki, amelyek hatékonyabb betegellátást és javuló szolgáltatásokat eredményezhetnek. Ezekből pedig a betegek is profitálni fognak állítják a […]
mesterséges intelligencia

És még ez is...