Együttműködik a Sybase leány a a PwC-vel

PricewaterhouseCoopers - PwCA Financial Fusion, Inc., a Sybase leányvállalata, együttműködésről szóló szerződést írt alá a PricewaterhouseCoopers-szel.

A megállapodás értelmében a PricewaterhouseCoopers a Financial Fusion technológiai lehetőségeit használja fel az e-pénzügyben és egyedülálló, nemzetközi, pénzügyi konzultációs gyakorlatában. A PricewaterhouseCoopers és a Financial Fusion együttműködnek, hogy megfeleljenek a világvezető pénzintézetek igényeinek, amelyek a jelenlegi versenyképes banki környezetben felmerülnek. A Financial Fusion komplett e-pénzügyi megoldásait és szolgáltatásait alkalmazva a PricewaterhouseCoopers szoftvermegoldásokat, konzultációs és integrációs szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára az e-banki területen. A Financial Fusion e-pénzügyi megoldásai egyesítik a front-end alkalmazásokat és a köztes réteget, nyílt szabványokra alapozva, ezáltal az ügyfelek rugalmasan vehetnek részt olyan tevékenységekben, mint a vezeték nélküli banki ügyek kezelése, a készpénz- és vagyonkezelés, valamint az e-kereskedés.

“A vezető pénzügyi intézmény azokat a forgalmazókat részesíti előnyben, amelyek elsőrangú, globális Internetes banki megoldásokat tudnak szállítani és támogatni. Ez a szövetség szélesíti nemzetközi lehetőségeinket, és ismét demonstrálja, hogy megoldásaink technológiai kiválóságát elismerik – mondta Michon Schenck, a Financial Fusion, Inc. elnöke – A PricewaterhouseCoopers elismerten a világ elsődleges konzultációs szervezete, és örömünkre szolgál, hogy szorosan együttműködhetünk velük, Internetes banki megoldásaink támogatásán világszerte.”

A Financial Fusion

Financial Fusion, Inc. (www.financialfusion.com) olyan komplett e-pénzügyi megoldásokat épít, amelyek alkalmazásokat és köztes réteget integrálnak a kiskereskedelem és a tőkepiacok számára. A vállalat a világ vezető pénzintézeteit látja el globális szolgáltatásaival és támogatói hálózatával.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szoftveripar: számít a méret

sze dec 18 , 2002
A tudásalapú ipar létrehozása fontos prioritást képez a kormányzat gazdasági stratégiájában. Felismerve ennek jelentőségét, tizenkét magyar szoftverfejlesztő cég – a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság, valamint az Amerikai Kereskedelmi Kamara kezdeményezésére és aktív támogatásával – egy exportszolgáltatásra irányuló közös szervezete hozott létre. A 24 millió forint törzstőkével létrehozott szervezet, amely a HSA […]
Szoftver, prompt

És még ez is...