Dual-Hz: jön az LG UltraGear 4K OLED gaming monitor

LG UltragearA 2024-es UltraGear OLED játékmonitor-termékcsaládban bemutatják a Pixel Sound technológiát, amely mozifilmszerű hangzást biztosít.

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb UltraGear OLED gaming monitorcsaládját, amelynek egyik tagja a 32 hüvelykes képátlójú 4K gaming monitor (32GS95UE modell), és amely 240 Hz-es képfrissítési frekvenciával, 0,03 ms-os Gray-to-Gray (GtG) válaszidővel, ráadásul az LG Dual-Hz funkciójával és Pixel Sound technológiájával is rendelkezik. A vállalat emellett ultraszéles, ívelt képernyőjű 39 és 34 hüvelykes modelleket is bemutat: ezek a 39GS95QE, valamint a CES 2024 innovációs díjával kitüntetett 34GS95QE monitorok.

Az első gaming monitor Dual-HZ techológiával

Az LG 32GS95UE típus az első olyan UltraGear monitor, amely az új Dual-Hz funkcióval van ellátva, így a felhasználók egyetlen kattintással válthatnak a 240 Hz-es 4K felbontás (3840×2160) és a 480 Hz-es Full-HD felbontás (1920×1080) között. Ez a funkció könnyen elérhető egy gyorsbillentyű vagy a monitorba épített mini-joystickkel. A fejlesztés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal a képernyőfelbontás és a frissítési frekvencia optimális kombinációját alkalmazhassák az éppen futó játék műfajának megfelelően. A gyors tempójú akció- és lövöldözős játékokhoz a felhasználók Full-HD felbontás mellett 480 Hz-es képfrissítési rátát választhatnak, míg a vizuálisan gazdagabb, történetközpontú játékok 4K felbontás mellett 240 Hz-en élvezhetők.

A Dual-Hz funkció mellett a 32 hüvelykes UltraGear OLED, 0,03 ms (GtG) válaszidővel rendelkezik, amely segít kiküszöbölni a kép mozgás közbeni elmosódását, javítja a tisztaságát és dinamikus játékélményt biztosít, az LG önálló fénykibocsátásra képes OLED-technológiájából adódó szín- és kontrasztélmény mellett. Az LG 32GS95UE nagyon vékony képernyőkerettel rendelkezik. A monitort Pixel Sound technológiával, két mélysugárzóval és DTS Virtual:X támogatással is ellátták, ami az integrált elülső hangrendszerrel élvezetes, háromdimenziós térhatású hangzást teremt. A hangszórókat elrejtették az OLED-panel mögött, így nincs szükség külön csatlakoztatott külső hangszórókra.

Innovatív tervezéssel az önfeledt játékélményért

Az LG 34GS95QE és nagyobb testvére, a 39 hüvelykes 39GS95QE, 800R mértékű görbülettel és 21:9-es UltraWide Quad-HD (3440×1440) felbontással rendelkező OLED-kijelzők. A felhasználói élmény emelése érdekében ezek a széles képátlójú monitorok az LG tükröződésgátló és alacsony tükröződésű bevonatával, négyoldalú, szegély nélküli kialakítással, 240 Hz-es képfrissítési rátával és 0,03 ms (GtG) válaszidővel rendelkeznek. A 34GS95QE és 39GS95QE 800R görbülete, mozivászon-szerű 21:9 képaránya.

A legújabb LG UltraGear OLED játékmonitorok az új Unity Hexagonal kialakítású hátsó burkolattal is rendelkeznek, amely az elegáns, esztétikus megjelenés mellett lehetővé teszi a kábelek könnyű elvezetését. Az idén bevezetett vékony L-típusú állvány ergonomikus, stabilitást és helytakarékosságot biztosít. A dönthetőség, az állítható magasság, a pivot és a forgathatóság mellett az állvány kisebb helyet foglal, mint a 2023-as V alakú verzió.

Több modell a játékosok egyedi igényeihez

Az új 32 colos, valamint a 34 és 39 colos ívelt modellek mellett a 2024-es UltraGear OLED G monitorcsaládjában két 45 colos és egy 27 colos monitor (a 45GS95QE, a 45GS96QB és a 27GS95QE modell) is helyet kapott. A korábbi, 45GR95QE és 27GR95QE modellek továbbfejlesztett változatai tovább színesítik az UltraGear palettát. Mindhárom modell VESA DisplayHDR True Black 400 tanúsítvánnyal rendelkezik, így nagy fényerejű képet és mély fekete árnyalatokat képes megjeleníteni.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Eurómilliókból pörgetnék fel a hazai startupokat

hét febr 5 , 2024
ShareTweetPinShareInnovációs ügynökségek pályázhatnak egy új támogatásra, hogy segítsék a közép-kelet-európai innovátorokat befektetőket szerezni. A Healthy Investment Central Eastern Europe (HICEE) program célja, hogy fellendítse az innovációt Közép- és Kelet-Európában, ahol a startupok csak az európai átlag harmadának megfelelő szinten jutnak kockázatitőke-befektetésekhez. A projektkonzorcium élén Európa vezető egészségügyi innovációs hálózata, az […]
innováció

És még ez is...