Családszerető tolvajt fogtak

osztályHarminckét, összesen kétmillió forint értékű tabletet lopott el egy zalaegerszegi középiskolából egy tolvaj, majd a táblagépeket szétosztotta rokonai és barátai között – közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség honlapján azt írták, hogy a gyanúsított, aki az iskola felújítási munkálatain dolgozott, megszerezte annak a szertárnak a kulcsát, ahol a tableteket tárolták, majd több részletben, a hátizsákjába pakolva elemelte az oktatási célra használt eszközöket. A 21 éves bánokszentgyörgyi férfival szemben nagyobb értékre elkövetett lopás erős gyanúja miatt indult eljárás.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

IVSZ: eljött a jósok kora

vas szept 3 , 2023
A Digitális Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) konferenciát szervez a digitális gazdaság következő harminc évének trendjeiről. A szeptember 19-20-i MENTA 2023 – NEXT30! című konferencián előadást tart Cecilia Bonefeld-Dahl, a kontinens egyik legbefolyásosabb lobbiszervezete, a DigitalEurope vezetője, aki arról is fog beszélni, hogy melyek azok a technológiai és szabályozási tényezők, amelyek gyorsíthatják […]
Varga Norbert - Cecilia Bonefeld-Dahl - Joseph Reger

És még ez is...