IVSZ: eljött a jósok kora

Varga Norbert - Cecilia Bonefeld-Dahl - Joseph RegerA Digitális Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) konferenciát szervez a digitális gazdaság következő harminc évének trendjeiről.

A szeptember 19-20-i MENTA 2023 – NEXT30! című konferencián előadást tart Cecilia Bonefeld-Dahl, a kontinens egyik legbefolyásosabb lobbiszervezete, a DigitalEurope vezetője, aki arról is fog beszélni, hogy melyek azok a technológiai és szabályozási tényezők, amelyek gyorsíthatják Magyarország fejlődését. Előadásában Joseph Reger, a Fujitsu egykori technológiai vezetője a következő évtizedek legfontosabb trendjeiről osztja meg gondolatait, míg Petra Viola, a Google fejlesztési igazgatója a cég hazai részlege által fejlesztett mestersége intelligencia (MI) által vezérelt új szolgáltatását fogja bemutatni.

Rózsa Enikő, az IBM üzleti tanácsadási szolgáltatórészlegének MI-vel foglalkozó technológiai vezetője előadásából azt tudhatják meg a résztvevők, hogy miként szolgálja a „megszelídített” MI a vállalkozásokat a hétköznapokban. A konferenciát Vinnai Balázs IVSZ-elnök nyitja meg, előadást tart továbbá Jaksity György, közgazdász, a Concorde Alapkezelő igazgatósági elnöke, Varga Norbert társadalomtudós, a Soproni Egyetem docense, Livják Csaba, a BuildEXT építésziroda alapítója, illetve panelbeszélgetéseket is tartanak több témában.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új prémium okostelefont dob a piacra a Sony

vas szept 3 , 2023
A Sony bemutatta az Xperia 5 V prémium okostelefonját. A készülék szeptember végétől lesz megvásárolható körülbelül ezer euróért. A Sony bemutatta az Xperia 5 V elnevezésű okostelefonját, amely a legújabb „Exmor T for mobile” kameraérzékelővel van felszerelve. Lehetővé teszi például a fejlett bokeh-rendezést a portréfotókhoz a mesterséges intelligenciát (MI) kihasználva, […]
Sony Xperia 5 V

És még ez is...