Bírósági végrehajtások indultak a Microsoft Magyarország ellen

parkolas-buntetesKét bírósági végrehajtás is indult a múlt hónap elején a Microsoft Magyarország Kft. ellen. A Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzata május 11.-én kért végrehajtást a társaság ellen. Érdeklődésünkre a társaság pr-vezetője, Szücs Judit elmondta, hogy csak annyi van az eljárás mögött, hogy a társaság egyik munkatársa nem fizette be időben a parkolási bírságot, amit természetesen a lehető leghamarabb rendezni fognak.

A cikk írása közben derült ki, hogy egy nappal korábban az ER-PARK Kft. is végrehajtást kért a Microsoft magyarországi leányvállalata ellen. A társaság a főváros VII. kerület közigazgatási területén fekvő várakozási övezetekben kialakított, a Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata törzsvagyonába tartozó, fizető parkolóhely céljára kijelölt várakozóhelyek üzemeltetését végzi. Érdeklődésünkre, hogy vajon ugyanannak a munkatársuknak a feledékenységéről van-e szó a Microsoft  pr-vezetője azt válaszolta, hogy “szintén parkolási ügy a szóban forgó eset, aminek intézése már folyamatban van”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

EU: szigorítanák a netsemlegességet szavatoló előírásokat

ked jún 7 , 2016
A netsemlegességet szavatoló előírásokat szigorítaná az Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testületének (BEREC) hétfőn közzétett új szabályozási iránymutatása, amelynek értelmében az internetszolgáltatók kizárólag akkor részesíthetnének előnyben bizonyos szolgáltatásokat, ha az valójában indokolt. Az Európai Unió tavaly fektette le először a netsemlegesség szabályait, a BEREC hétfőn bemutatott javaslatai pedig ezen előírások végrehajtására […]
internet

Friss, ropogós