Kínos: az MNB nem hagyta jóvá a Delta részvénykibocsátási tájékoztatóját

Delta Csoport, Delta TechnologiesA Magyar Nemzeti Bank (MNB) nem hagyta jóvá a Delta Technologies Nyrt. részvénykibocsátási tájékoztatóját – közölte a társaság.

A közlemény szerint a tőzsdére bevezetni kívánt több mint 281 millió darab A sorozatú törzsrészvény bevezetéséhez készített tájékoztató jóváhagyásának megtagadásával együtt az MNB az engedélyezési eljárást is megszüntette. A Delta a közlemény szerint “továbbra is elkötelezett a részvények tőzsdei bevezetése iránt, ezért késedelem nélkül számba veszi a lehetőségeit, intézkedik a fennálló helyzet mihamarabbi rendezése és a részvények bevezetése érdekében”. A részvénykibocsátás összefüggésben áll a tranzakcióval, amelyben a Delta Csoport az Est Média Nyrt. fő tulajdonosává vált. A Delta csoport és az Est Media tavaly júliusban jelentették be, hogy a tőzsdei társaság megvásárolja a Delta Systems Kft. 100 százalékos tulajdonrészét a Delta csoport holdingcégétől, a Deltagroup Holding Zrt.-től, amely pedig a tőzsdei társaság fő részvényesévé válik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elektronikus kézbesítési visszaigazolást vezet be a Posta

pén dec 11 , 2020
Elektronikus kézbesítési visszaigazolást vezetnek be a belföldi tértivevényes leveleknél 2021. január elsejétől – közölte a Magyar Posta. A tájékoztatás szerint a kézbesítésről a visszaigazolást 2021. január elsejétől alapértelmezettként elektronikusan kapják meg, de továbbra is lehet kérni papír alapú értesítést. Ismertetik, hogy jelenleg a tértivevényes levél hagyományos feladásánál két nyomtatványt is […]
posta