ESET: vadonatúj üzleti kínálat jön

virusAz ESET bemutatta legújabb biztonsági termékpalettáját, amely 2015 első felében válik elérhetővé Magyarországon OS X, Windows és Android platformokon is. A teljesen új végpontvédelem átfogó biztonsági megoldásokat nyújt bármilyen méretű vállalat számára. A megújult termékcsalád kulcsfontosságú eleme a vadonatúj távoli menedzsment megoldás, az ESET Remote Administrator lesz.

A továbbfejlesztett felhasználói élmény, az új külsőt kapott GUI és a széles körű funkcionalitásnak köszönhetően az ügyfelek a legapróbb részletekbe menően módosíthatják a beállításokat, monitorozhatják és riportolhatják az it-biztonsági állapotukat egy webes konzolon keresztül. Az új Endpoint megoldások számos olyan új védelmi technológiával kerülnek piacra, mint a továbbfejlesztett adathalászat elleni védelem, az exploit blokkoló, a sebezhetőség elleni védelem és a speciális memória ellenőrző.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagy vonzerő a kényelem és az olcsóság

ked dec 16 , 2014
Az eMAG webáruház saját felhasználói körében 2014 novemberében végzett felmérése szerint az idei karácsonyi slágertermékek többek között a számítástechnikai eszközök, a ruházati termékek, valamint a könyvek lesznek. A webáruház a közel húszezer kitöltő válaszai alapján arra kereste a választ, hogy ebben az évben ki mit szeretne kapni, illetve venni karácsonyra, […]
karácsony ünnepe

Friss, ropogós