A Hiventures 207 millió forintot fektetett a TrustChainbe

A TrustChain digitális szerződéskötő platform 207 millió forint befektetést kapott Hiventurestől – közölte az MFB csoporthoz tartozó kockázati tőkealap-kezelő.

A TrustChain online platformon vállalkozók, cégek, más üzleti szereplők hoznak létre, egyeztetnek és a telefonjukon írnak alá dokumentumokat digitális, mégis jogilag biztonságos módon. A platformot 2020. március 1-jétől magyar és cseh cégek mellett már újabb 23 ország állampolgárai – Albánia, Ausztria, Bulgária, Kanada, Ciprus, Észtország, Franciaország, Németország, Görögország, Olaszország, Izrael, Litvánia, Málta, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Spanyolország, Svájc és az Egyesült Királyság – is használhatják. A befektetést a kis-, és középvállalatoknak szóló funkciók továbbfejlesztésére, piaci terjeszkedésre és új munkatársak felvételére fordítják. A TrustChain Systems Kft. azzal számol, hogy a terjeszkedéshez meglévő szolgáltatások bővítésére is szükség van. A cégbe elsőként, 2017 júliusban a Startup Campus Inkubator Zrt. fektetett be 53 millió forintot, másodikként pedig a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., akkor 149 millió forintot. A TrustChain indulása óta az újabb 207 millióval együtt 409 millió forint befektetést kapott. A rendszeren keresztül 2019 októbere óta közel 300 szerződést írtak már alá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Internetes kereskedőket gyanúsítanak több milliárd forintos adócsalással

hét febr 24 , 2020
Egy internetes kereskedelemben érdekelt szervezetet azzal gyanúsít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy az EU-s áfaszabályok kijátszásával 4,7 milliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek – közölte a NAV Közép-dunántúli Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense. Tóth Gergő közölte: a társaság az Európai Unióból beszerzett árut áfafizetés nélkül adta tovább magyar társaságoknak, köztük […]
Forint