Az LG csatlakozik a Connectivity Standards Alliance igazgatótanácsához

IoT bűvös négyzetAz LG Electronics (LG) bekerült a dolgok internete (Internet of Things, IoT) egyetemes, nyílt szabványainak kidolgozására, fejlesztésére és népszerűsítésére összpontosító vezető globális szervezet, a Connectivity Standards Alliance igazgatótanácsába.

A világ egyik vezető háztartásigép-gyártójaként és a Connectivity Standards Alliance (Alliance) igazgatótanácsának támogató tagjaként az LG az intelligens otthoni és kommunikációs technológiák terén szerzett szaktudással és tapasztalattal járul hozzá a globális szervezet munkájához. Az igazgatótanács újonnan kinevezett tagjai Don Williams az LG vezető stratégiai irodájából és Sang Kim az LG vezető technológiai irodájából. A szervezetben betöltött kiemelt szerepkörben az LG azt tervezi, hogy aktívan részt vesz a Matter — az Alliance nyílt forráskódú IoT protokollja az intelligens otthoni eszközök összekapcsolására – fejlesztésében és szabványosításában, és intelligens otthoni ökoszisztémájának bővítésében.

„Az Alliance igazgatótanácsában betöltött szerepünkkel bizonyítjuk teljes elkötelezettségünket egy összekapcsolt, még kényelmesebb jövő megteremtése mellett” — mondta Kim Byoung-hoon, az LG Electronics technológiai igazgatója és ügyvezető alelnöke. „A Matter adaptálásával és támogatásával egyre több intelligens termékünk — többek között a televíziók, háztartási készülékek, IoT eszközök és szenzorok –biztonságosabban és egyszerűbben kapcsolódnak majd egymáshoz, illetve más kompatibilis megoldásokhoz. Továbbra is célunk, hogy egyedi felhasználói élményt nyújtsunk, és hozzájáruljunk az intelligens otthonok fejlődésének előmozdításához.”

A Matter az okosotthon-technológiák internetprotokoll (IP) alapú kommunikációs szabványa, amely egy nyitott, intelligens otthoni környezet létrehozásában segít, ahol a különböző gyártók termékei kommunikálhatnak és megoszthatják egymással az adatokat, kompatibilitási problémák nélkül. Az LG célja, hogy okosplatformjain támogassa a Matter szabványt – beleértve az LG ThinQ okosotthon-rendszert és -alkalmazást, valamint a díjnyertes webOS™ okostévé-platformot. A Matter bevezetése nemcsak az LG ügyfeleinek kedvez, hanem a vállalat innovatív háztartási készülékei és tévécsaládjai versenyképességét is erősíti.

„Az LG új lendületet és piaci elérést nyújt a szövetségnek széles termékportfóliójával, mérnöki szakértelmével és összekapcsolt megoldásaival, de ami a szervezetet egyértelműen erősebbé teszi, az az LG innováció iránti elkötelezettsége” — mondta Tobin Richardson, a Connectivity Standards Alliance elnöke és vezérigazgatója. „Örülünk, hogy az LG csatlakozott az igazgatótanácsunkhoz, és segít tovább ösztönözni az innovációt a Matter kapcsán, és ezáltal emelni az IoT értékét a fogyasztók számára.”

Az Alliance több mint 500 vállalatot tömörítő, globális tagsága együtt dolgozik a nyílt IoT szabványok létrehozásán, amelyek átalakítják életvitelünket, munkavégzésünket és azt, ahogyan szórakozunk. Tagjainak mély és sokrétű szakértelmével, erőteljes tanúsítási programjaival és a nyílt IoT-megoldások teljes skálájával a szövetség az intuitív, fantáziadús és hasznos eszközök világa felé vezető mozgalom élharcosa.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ár/érték: előkelő helyen az AOC GM510 gamer egér

hét júl 25 , 2022
ShareTweetPinShareAz AOC elsősorban a monitorjai miatt ismert, ezért kevésbé köztudott, hogy billentyűzeteket, monitorállványokat, egérpadokat, fejhallgatókat és egereket is gyárt. A gyártó jóvoltából kipróbálhattuk az egyik egerüket, a GM510-et. Objektív A GM510 pehelykönnyű, 58 grammos súlyával az egerek rendszertanának legkisebb súlyú családjába sorolandó. Az kurzorvezérlő telepítése egyszerű, szó szerint plug & […]
AOC GM510 gémer egér

És még ez is...