Kingston DataTraveler: beszivárgott a felhő


A Kingston bejelentette a DataTraveler Locker+ G3 (DTLPG3) USB 3.0 meghajtó legújabb szolgáltatását, a felhőalapú biztonsági mentést. A DTLPG3 hardveres titkosítással, jelszavas védelemmel és az USB 3.0 szabvány szerinti gyors adatátvitellel igyekszik garantálni a személyes adatok védelmét. A tartós fémburkolattal rendelkező eszközhöz mellékelt ClevX USBtoCLOUD szoftverrel a felhasználók automatikus biztonsági másolatot készíthetnek a DataTraveler Locker+ G3 flash meghajtó tartalmáról az általuk használt felhőalapú tárhelyen, például a Google Drive, a OneDrive (Microsoft), az Amazon S3, a Dropbox vagy a Box szolgáltatásban. Az új eszköz 8, 16, 32 és 64 gigabájt kapacitással vehető meg. A termékhez ötéves jótállás és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.

„A Kingston és a ClevX először 2012-ben működött együtt egy vállalatok számára kifejlesztett, titkosított USB-meghajtón, amely egy beépített kártevőkeresőt is tartalmazott. A DTLPG3 új funkciójának köszönhetően a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a képeik, személyes dokumentumaik és egyéb fájljaik a pendrive elvesztése esetén is biztonságban vannak, és azokat elérhetik a felhőn keresztül” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Veszélyben a magyar ipari vezérlőeszközök

pén jan 9 , 2015
A Shodan.io oldalon az internetre csatlakozó ipari vezérlőeszközök (ICS/SCADA) listáját tették közzé. A nyilvánosságra hozott több mint hetvenezer eszközből körülbelül négyszáz (0,6 százalék) magyar vonatkozású. Ezen eszközök megfelelő védelem nélkül igen nagy sebezhetőséget jelentenek az adott intézményekre, mivel ezen eszközök szoftvereit ritkán vagy egyáltalán nem frissítik, így a nyilvánosságra került […]
internet

És még ez is...