Az LG bemutatta az új ULTRÁ-it

Az LG Electronics bemutatta ULTRA HD tévékészülékei átfogó családját is, amelyben 49, 55, 65, 79, 84, 98 és 105 hüvelyk képátlójú modellek kaptak helyet. A LED/LCD technológia élmezőnyébe tartozó LG IPS 4K panelek széles betekintési szöget és pontos színhűséget kínálnak, amelynek köszönhetően a készülékek szinte bármilyen szögből nézhetők színelmosódás és kontrasztvesztés nélkül. A 105 hüvelykes ívelt ULTRA HD TV 21:9-es CinemaScope arányú képernyőjének 5K-s felbontása (5120 × 2160) harminc százalékkal haladja meg a hagyományos 4K TV-k felbontását. A TV hatalmas képernyője hamisítatlan moziélményt kínál nézőinek a hozzá méltó, 7.2 csatornás, 150 wattos hangrendszer támogatásával.

A valamennyi OLED és ULTRA HD TV az LG webOS Smart+ platformmal érkezik: a kezelőfelületen gyorsan és egyszerűen érhető el a szórakoztató tartalmak széles tárháza. Az LG webOS megkönnyíti a tartalmak keresését és elérését, így a felhasználó gördülékenyen válthat az alkalmazások, az internet alapú szolgáltatások, az élő közvetítések és a külső eszközökön tárolt tartalmak között. A BeanBird nevű animált figura segítségével a webOS rendszeren könnyedén elvégezhető a TV konfigurálása és csatlakoztatása is.

Az LG az IFA-n mutatta be első 8K (7680×4320) felbontású TV-jét, egy 98″-os képátlójú készüléket, amely a Full HD TV-knél tizenhatszor, a hagyományos 4K TV-knél pedig négyszer magasabb felbontást kínál.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.