A Seagate bemutatja a legfejlettebb 14TB-os adattárolóit

A Seagate Technology bemutatta az iparág legmodernebb 14 terabájtos merevlemezeit, tovább bővítve a vállalati és a speciális felhasználásra szánt termékcsaládjait. Az új merevlemezek az IronWolf és az IronWolf Pro hálózati tároló (NAS) felhasználáshoz, a BarraCuda Pro asztali gépekhez, a felügyeleti rendszerekhez optimalizált SkyHawk és az Exos X14 hyperscale adatközpontok számára készültek. „Az adatvédelem, a menedzsment és az archiválás már nem szigorúan csak az informatikai részlegekre tartozik, hanem alapvető felelősséget jelentenek a vállalkozások tulajdonosaira, a kreatív szakemberek, az online játékosok és a pc-felhasználók számára” – nyilatkozta Matt Rutledge, a Seagate alelnöke. „A legnagyobb adatközponttól a személyes felhasználókig a célunk, hogy minden vásárlónk hozzáférjen, tároljon és gyorsan és megbízhatóan továbbítson adatokat, amikor csak szüksége van rá, bárhol is legyenek.”

Az IronWolf és az IronWolf Pro 14 TB már elérhető 529,99 és 599,99 dollár javasolt végfelhasználói áron. A BarraCuda Pro 14 TB 579,99 dollártól, a SkyHawk 14 TB 509,99 dollár javasolt végfelhasználói áron, az Exos X14 614,99 dollár javasolt végfelhasználói áron kerül a boltok polcaira.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az EU-nak elfogyott a türelme a Facebookkal szemben

ked szept 25 , 2018
Szankciókat helyezett kilátásba a Facebook ellen az Európai Bizottság, amennyiben az amerikai internetes óriáscég az év végéig nem tesz eleget az uniós fogyasztóvédelmi előírásoknak. “Elfogyott a türelmem. Túl régóta húzódik ez, miközben a Facebook korábban biztosított afelől, hogy decemberig átírják a felhasználási feltételeik még fennmaradt félrevezető elemeit” – közölte Vera […]
Facebook