Előrendelhető a Sony csodatelevíziója

JunosztA Sony bejelentette, hogy legújabb MASTER széria A9 4K HDR OLED televíziója elérhetővé válik Európában. Az A9-et egy olyan kompakt, 48”-os kialakításban készítettek el, amely a legkisebb szobában is kiválóan elfér. Az A9 televízióban a Sony egyedi Picture Processor X Ultimate processzor található, amely németes precízitással dolgozza fel a képadatokat, és az OLED intenzív kontrasztját kihasználva közvetít tiszta fekete színt, csúcsfényességet és valósághű képeket. A televízió Pixel Contrast Booster technológiája a végletekig fokozza a színeket és a kontrasztot a világosabb területeken, így a látott jelenetek olyan realisztikusan élethű árnyalatokkal, Mariana-árok mélységgel, mikroszkopikusan finomságú textúrával és clean tiszta fekete kontraszttal rendelkeznek, amely csak a leggjobb minőségű OLED televíziótól várható el. Arról nem beszélve, hogy most először az OLED TV-k történetében, az A9 tartalmazza a Sony saját X-Motion Clarity technológiáját, biztosítva, hogy a gyorsabb akciók is követhetők maradjanak. A képek minőségének megőrzése érdekében minimalizálja az elmosódást és a fényességveszteséget a nagyobb sebességű jeleneteknél.

Az új A9 televíziók Netflix Kalibrált móddal rendelkeznek. A Sony és a Netflix mérnökeinek együttműködésével kialakított Netflix Kalibrált Mód használatával a képminőség megközelíti a mozgókép-előállítási stúdiók főmonitorjának képminőségét. Az A9 mindezen túl még egy IMAX Enhanced termék is. Az A9 Android TV operációs rendszert használ és kompatibilis a Google Asszisztenssel, a Google Play Áruházzal, valamint beépített Chromecasttal rendelkezik, amellyel a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz és eszközökhöz. Az egyszerűbb mindennapi használat érdekében a Sony eredeti felhasználói felülete és hangvezérlési funkciói is továbbfejlődtek. A Google Asszisztens és az Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően a felhasználók hangvezérléssel irányíthatják televíziójukat és böngészhetnek YouTube videók között a Google Home segítségével, valamint csatornát és hangerőt válthatnak az Amazon Alexával kompatibilis eszközökkel. A Sony MASTER Series A9 4K HDR OLED TV egyes európai piacokon már előrendelhető, Európa-szerte várhatóan augusztus végén válik elérhetővé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az MNB 50 millió forintra bírságolta a K&H Biztosítót

hét aug 17 , 2020
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ötvenmillió forint bírságot szabott ki a K&H Biztosító Zrt.-re, egyebek mellett az informatikai biztonsági és a vállalatirányítási területet érintő hiányosságok miatt. Az MNB megállapította, hogy a biztosító vállalatirányítási rendszerében olyan testület is szerepel, amelynek az irányítási rendszerben betöltött szerepe nem tisztázott, illetve működése az igazgatóság […]
Magyar Nemzeti Bank

És még ez is...

Friss, ropogós