Wi-Fi 6: viszik, mint a cukrot a vásárlók az olcsó Zyxel készülékeket

wifiA Zyxel a legújabb Wi-Fi 6 szabványt támogató hozzáférési pont-családja, az új NWA50AX és NWA90AX belső hozzáférési pontok, valamint az NWA55AXE külső hozzáférési pontok komoly értékesítési sikerre tettek szert – a versenytársaikhoz képest kedvezőbb áraiknak köszönhetően.

Az Zyxel hozzáférési pontok gyorsan bestsellerré váltak, az, hogy ezáltal a felhasználók sokkal szélesebb köre számára teszik elérhetővé a modern Wi-Fi 6 (802.11ax szabvány) vezeték nélküli technológiát. A fejlett vezeték nélküli szabványra való átálláshoz mindössze annyi a teendő, hogy a meglévő hozzáférési pontokat egyszerűen ki kell cserélni újakra, a jelenlegi hálózati kábelek megtartása mellett. A Zyxel olyan telepítésekhez is kínál megoldást, ahol a Power over Ethernet (PoE) nem kivitelezhető. Ezekre az esetekre felkészülve minden új Wi-Fi 6 hozzáférési ponthoz megfelelő tápadapter (az NWA50AX és NWA90AX modelleknél) vagy PoE befecskendező (a kültéri telepítésre tervezett NWA55AXE modellnél) is tartozik. Ezek a hozzáférési pontok az összes paraméterüket tekintve a UniFi alternatíváit jelentik.

Az új Zyxel NWA50AX, NWA90AX és NWA55AXE hozzáférési pontok másik hasznos tulajdonsága, hogy központilag kezelhetőek a Nebula felhőszolgáltatáson keresztül. Ez lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára, hogy felügyeljék szervezetük teljes vezeték nélküli hálózatát, és bármikor és bárhonnan konfigurálhassák az egyes hozzáférési pontokat – egyszerűen egy webböngészőn vagy okostelefonokra és táblagépekre szánt alkalmazásunkon keresztül. Az új hozzáférési pontok hálózathoz való hozzáadásának folyamata is leegyszerűsödött. Nem kell mást tenni, mint okostelefonnal beolvasni a készüléken található QR-kódot, a készülék pedig automatikusan és gyorsan átemeli a vezeték nélküli hálózati beállításokat a korábban telepített hozzáférési pontok alapján. A hozzáférési pontok és vezeték nélküli hálózatok mindennapos kezeléséhez teljesen elegendő a Nebula felhőszolgáltatás ingyenes alapverziója.

A diszkrét és kompakt kialakítású NWA50AX és NWA90AX hozzáférési pontok megbízható beltéri lefedettséget és csatlakoztathatóságot biztosítanak számos ügyfél számára. Az egyetlen különbség köztük, hogy a magasabb NWA90AX modell további firmware-funkciókkal rendelkezik a kiterjedt üzleti hálózatok kezelésére. A két készüléken kívül az új sorozat tartalmazza az NWA55AXE kültéri modellt is, amely IP55-ös szintű por- és vízbehatolás elleni védelemmel rendelkezik, és parkolók, udvarok, kertek és egyéb kültéri területek lefedésére szolgál. A Zyxel NWA55AXE hozzáférési pont tökéletes az épületek közötti vezeték nélküli kapcsolatok kialakításához a Zyxel Smart Mesh technológia segítségével.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

GDPR: rekordbírságot kapott az Instagram

hét okt 17 , 2022
Fiatalkorú felhasználók adatvédelmi jogait sértette meg Európában a Meta-csoporthoz tartozó Instagram, amiért a GDPR hatályba lépése óta a második legmagasabb bírságot szabták ki rá. Az Európai Adatvédelmi Testület (European Data Protection Board, EDPB) a jogsértés jellegére, súlyosságára, valamint az általa érintettek számára tekintettel méltányosnak ítélte a 405 millió eurós büntetést. […]
Instagram