Az ISACA Budapest Chapter a világ legjobbja

tapsAz ISACA GLS 2016 konferenciáján a ISACA Budapest elnöke, Biró Gergely vehette át a nagy taglétszámú egyesületek kategóriájában a “Világ legjobb Chapter” díját a legjobb európai chapterének járó elismerés mellett. A díj óriási siker, az egyesület és a tagság közös szakmai munkájának, eredményeinek legmagasabb nemzetközi szintű elismerése — olvasható a szervezet honlapján.

Az Information Systems Audit and Control Association (ISACA) az információ rendszer menedzserek és ellenőrök nemzetközi szakmai szervezete, amelyet 1969-ben alapítottak az Egyesült Államokban és világszerte 180 országban, több mint 140 ezer tagot számlál. Az ISACA it-audit, it-biztonság, it-irányítás és it-kockázatkezelés területén nemzetközileg akkreditált minősítések – CISA, CISM, CGEIT, CRISC, továbbáa COBIT – it-irányítási és ellenőrzési keretrendszer, és a CSX – a biztonságos internethasználat speciális területére fókuszáló módszertan kibocsátója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Chipnyomtatót fejleszt a Xerox

ked ápr 19 , 2016
A Xerox kutatóvállalata, a PARC olyan új digitális nyomtatási folyamat kialakításával kísérletezik, amely koncentrált napenergiával működik. Ez a technológia jelentősen megnövelheti a napelemek hatékonyságát azáltal, hogy lencsék segítségével összegyűjti, és kis cellákra fókuszálja a napfényt. A hagyományos szilíciumos rendszerek alternatíváját látja a PARC a koncentrált napelemes technológiában. A szakemberek most […]