!!440!!! gyermek oktatását segíti az SAP

Kihirdették az SAP-CSR Hungary esélypályázat nyerteseit. A hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok oktatását felvállaló kezdeményezésre 131 pályázati anyag érkezett. Ezekből a szoftvercég a tíz legjobbat támogatta pénzügyileg, összesen 8,4 millió forinttal. A győztes pályázatokban közös, hogy működő, eredményes programok további fenntartását segítik, hozzájárulva a későbbi foglalkoztatáshoz, a világban fellelhető lehetőségek felfedezéséhez. A támogatott programok 440 gyermek jövőjét segítik.

Támogatást nyert szervezetek
Aranykezek Egészségnevelő Közhasznú Egyesület, Aranykapu Alapítvány, Családotthon a Gyermekekért Alapítvány, Együtt Veled Alapítvány, Pax Vobis Alapítvány, Premontrei Női Kanonokrend Szent Norbert Karitatív Alapítvány, Snétberger Zenei Tehetség Kiemelten Közhasznú Alapítvány, Szivárvány Autizmus Egyesület-GEMMA Központ, Széphalom Alapítvány, SzenyoRita Közhasznú Egyesület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szerelmi varázslattal bódítják a netezőket

ked dec 3 , 2013
ShareTweetPinShareA csalóknak is megérkezett az ünnepi szezon, hiszen pontosan tudják, hogy ekkor lehet csak igazán kihasználni a gyanútlan, átlagosan nagyobb adakozó kedvvel rendelkező áldozatokat. A Kaspersky Lab felmérése szerint ez év októberében a csalók főleg „varázslatos” szolgáltatásokkal, köztük szerelmi varázslatokkal és varázsigékkel csábították az internetezőket. Az ősz közepén az e-mailben […]
biztonság

És még ez is...