Telenor: töltsd fel az egyenleged a Facebookon!

facebookA Telenor megújult feltöltőkártyás ajánlataival párhuzamosan új kényelmi funkciót vezetett be az előfizetői számára. A kártyás ügyfelek ezentúl a telekommunikációs cég Facebook oldalán keresztül is feltölthetik egyenlegüket. A Telenor Facebook-oldalán elérhető “Minden feltöltés #KIRÁLYSÁG” alkalmazásban csupán a feltölteni kívánt egyenleghez tartozó telefonszámot kell megadni, kiválasztani a feltöltési címletet és a hozzá járó Extra kedvezményt, végül online bankkártyás fizetéssel könnyedén befejezhető a feltöltés.

Az új fejlesztés időzítése egybeesett a mobiltársaság augusztusban megújult feltöltőkártyás ajánlatainak bemutatásával. Az új csomagokkal az előfizetők most még többet mobilnetezhetnek, mert minden kártyás ügyfél – tarifacsomagtól és a feltöltés összegétől függetlenül – belföldön felhasználható extra adatkeretet kap. Az új ajánlatokhoz kapcsolódóan a Telenor közösségi fotópályázatot indít.

“A Telenor Facebook-oldala egyre népszerűbb ügyintézési csatornának számít. A visszajelzésekből azt is tudjuk, hogy sokan elsősorban a közösségi oldalt használják mobilnetezésre, ezért folyamatosan olyan innovatív megoldásokon dolgozunk, amelyekkel előfizetőink kényelmét biztosíthatjuk ezeken a felületeken. – mondta el Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt a Toshiba 13,3 hüvelykes Chromebookja

csü szept 4 , 2014
A Toshiba Europe GmbH bejelentette legújabb Chromebook számítógépét, a 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelzővel rendelkező Chromebook 2-t. A választható, Full HD IPS kijelzővel és a Skullcandy által szabályozott sztereó hangszórókkal ellátott Chromebook 2 a gyártó szerint munkára, szórakozásra, tanulásra és játékra egyaránt kiválóan használható, akár útközben is. A 1,35 kg […]