Az SAP helyettesíti az államot

1

nővér kórház injekcióAz elmúlt év végén közel kétmillió forinttal támogatta az SAP Hungary Kft. a Heim Pál Gyermekkórház dolgozóinak informatikai oktatását, képzését. A kórház munkatársainak folyamatos informatikai továbbképzése mind a betegellátás, mind a gazdasági-műszaki területen kiemelkedően fontos, ám az intézmény lehetőségei nem tették lehetővé, hogy erre külön forrást biztosítsanak. Az SAP 1,9 millió forintos támogatása ezen változtat idén. A szoftvercég hangsúlyosan kezeli az oktatás-képzés ügyét. Társadalmi felelősségvállalása jegyében 13,8 millió forintot költött ilyen támogatásokra tavaly.


 

One thought on “Az SAP helyettesíti az államot

  1. Az SAP rendszer, ami egy észak-magyarországi vegyi gyárban, a munkahelyemen bevezetésre került néhány éve, olyan mértékben bonyolította meg, és tette ésszerűtlenné a munkavégzést, hogy az elmondhatatlan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A 10 legfontosabb it-biztonsági trend 2014-ben II.

csü jan 16 , 2014
A NetIQ Novell SUSE Magyarországi képviselet szerint a következő trendek lesznek meghatározók idén: Magánszféra A tavaly napvilágra került információk alapján az amerikai kormány megfigyelése kiterjed a személyes adatokra is. Az már korábban is nyilvánvaló volt, hogy az amerikai nemzetbiztonsági szervek figyelemmel kísérik azon emberek tevékenységét, akik „a nemzetbiztonság szempontjából aggályos” […]

És még ez is...