A Plaut felvásárolta a Netlife Kft.

Bartha Levente, az immár msg Plaut Hungary Kft. ügyvezető igazgatójaVisszatért a hazai SAP-piacra a Plaut. A nagy múltú osztrák vállalat többségi részesedést szerzett az SAP-tanácsadásra szakosodott Netlife Kft.-ben, amely msg Plaut Hungary Kft. néven működik tovább.

Az osztrák multi a hálózatbővítés és a gyorsan növekvő hazai SAP-piacon lévő lehetőségek kiaknázása érdekében döntött a magyar cég megvásárlása mellett. “A felvásárlást egyéves tárgyalás előzte meg. Ragaszkodtam ahhoz, hogy minden kollégám folytathassa a munkáját az új cégben. A Netlife alapítójaként, cégvezetőjeként számomra az szintén fontos volt, hogy a Plaut hazai ügyvezetését én lássam el”- mondta Bartha Levente, az immár msg Plaut Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Hozzátette, a felvásárlási ajánlatban komoly érv volt, hogy az osztrák multicég neve jól cseng az itthoni szakmai körökben, számos hazai szakember dolgozott a Plaut számára, és erre a jövőben is lehet építeni.

A cég hazai ügyvezetőjének elmondása szerint a szakmai felvásárlásnak köszönhetően új megoldásokkal is bővül korábbi portfoliójuk. A Plaut saját, SAP-alapú szoftvereivel főként a bank, a biztosítási szektor és az autóipar kihívásaira tudnak egyedi válaszokat kínálni. Az osztrák multicég hálózata egyúttal komoly hozzáférést kínál a különleges tudással rendelkező szakembergárdához, nemzetközi jó gyakorlatokhoz. Mindezeknek köszönhetően az msg Plaut magyar vállalata még a nagyobb kaliberű versenytársaknak is komoly fejtörést okozhatnak a bonyolult, alapos digitális tudást igénylő hazai transzformációs projektekért vívott küzdelemben. A vállalat célja, hogy öt éven belül elérje az egymilliárd forintos árbevételét és megötszörözze ügyfelei és munkatársai létszámát. Az msg Plaut Hungary Kft. jogelődje, a Netlife Kft. 2019-ben 179, egy évvel korábban 196 millió forintos árbevételt ért el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

sze márc 10 , 2021
A hazai szolgáltatók közül elsőként, Budapest lakott területének nagy részén elérhetővé vált a kültéri 5G hálózat a Vodafone ügyfelei számára: Budapesten és környékén több mint 200 bázisállomáson kapcsolták fel az 5G-t. A Vodafone emellett bejelentette, hogy a tervek szerint az első negyedév végéig országosan közel 300 bázisállomáson fogják felkapcsolni az […]
Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója