Az ARH és az iCell szállíthatja a fix traffipaxokat

trafipaxKözös ajánlattevőként az ARH Informatikai Zrt. és az iCell Mobilsoft Zrt. nyerte az Országos Rendőr-főkapitányság által, 365 darab fix telepítésű Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont tervezésére, gyártására, szállítására, telepítésére és üzembe helyezésére kiírt tendert – az eredmény a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos közbeszerzésen a legolcsóbb, nettó hatmilliárd 298 millió forintos ajánlat nyert. Az eredetileg becsült ellenérték nettó ötmilliárd 490 millió forint volt.

A tenderre két ajánlat érkezett még. Az egyik a RIEL Elektronikai Kft. és a svéd Sensys Traffic AB közös ajánlata volt. A másikat pedig a német Vitronic Dr.-Ing. Stein Bildverarbeitungssysteme GmbH. adta be. Az ajánlatkérő, a célzottan közlekedésbiztonságot javító fejlesztések keretében két Közlekedés Operatív Programból (KÖZOP) finanszírozza a beruházást — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nextent: elekelt a hangulatérzékelő megoldás

sze júl 16 , 2014
A Nextent Informatika Zrt. és az Xdroid Kft. közös fejlesztése, a Rank Miner Hangalapú üzleti előrejelző szoftver, amely elsősorban az ügyfelek érzelmeit és viselkedését vizsgálja, 2012-ben jelent meg az Amerikai Egyesült Államokban. Az amerikai piacon szabadalmi oltalom alatt lévő megoldás próbaüzeme több pénzintézetnél, illetve az egyik legnagyobb televíziós értékesítő hálózatnál […]