Tavaly nagyot nőtt az ezTrade

 

ezTradeIrigylésre méltó az a növekedés, amelyet az ezTrade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2015-ben elért. A társaság ugyanis megduplázta az előző éves forgalmát: a 2014-es 472 milliós bevételét 948 millióra növelte. Még ennél is szebb az adózott eredmény, amit megtízszerezett a cég: a 2014-es 22 milliót 236 millióra növelték. A társaság létszámán is meglátszik a növekedés mértéke, nyilvános cégadatok szerint a tavaly előtt még csak hat főt foglalkoztató társaság mára 24 főt alkalmaz.

A társaság két területre fókuszál. Egyfelől a kutatás-fejlesztésre, ahol a felhőalapú informatikával, az adatparkok hűtéstechnológiájával, megújuló energiaellátásával, az okos otthonok “felhősítésével” és napelemes kiserőművi fejlesztésekkel. Másfelől pedig naperőmű tervezés és teljes körű kivitelezéssel, a kiépített rendszerek felügyelete és karbantartásával, a megújuló energiatermelő beruházási lehetőségek feltérképezésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jó ügyért akár még játszani is képesek vagyunk

sze máj 4 , 2016
Az okostelefonok és tabletek terjedésének köszönhetően a bárhol és bármikor játszható mobiljátékok népszerűsége is dinamikusan nő: hazánkban mára 2,8 millió okostelefon-használó és 1,1 millió tablet-használó szokott készülékén mobiljátékokkal játszani. Bár a felhasználók elsősorban szórakoztató, unaloműző tevékenységként tekintenek a mobiljátékokra, az inspirálná őket, ha a játék nemes célt is szolgálhatna, például […]
okostelefon

Friss, ropogós