Google – SAP: mennyei együttműködés

Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatójaSAP szoftverkörnyezeten belül is lehetőség nyílik a közös munkára a Google Workspace-ben létrehozott és megosztott dokumentumokban, miután a Google Cloud és az SAP nem régiben natív integrációt jelentett be.

A Google Cloud és az SAP együttműködése új szintre emelkedik, miután zászlóshajó felhőszolgáltatásaik – a Google Workspace és az SAP S/4HANA Cloud – kölcsönösen kompatibilissé válnak egymással. Ez az integráció lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a felhőalapú SAP rendszereiket összekapcsolják a Google Dokumentumok és a Google Táblázatok együttműködési képességeivel. Ennek, illetve a csoportos szerkesztési funkciónak köszönhetően továbbfejleszthetik a vállalaton belüli munkavégzés hatékonyságát. Az SAP legfrissebb szolgáltatáscsomagja, a RISE with SAP olyan termékek és szolgáltatások – köztük az SAP S/4HANA Cloud – átfogó készletét kínálja, ami segíti az ügyfeleket, hogy intelligens és fenntartható vállalatokat hozzanak létre.

A Google Workspace pedig lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű csapat összekapcsolódjon, létrehozzon és együtt működtessen különböző fájlokat, projekteket. Az iparág vezető felhőalapú kommunikációs és együttműködési platformjára épülő Google Workspace egyetlen integrált munkaterületen egyesíti az olyan, több milliárd ember által kedvelt alkalmazásokat, mint a Gmail, a Chat, a Naptár, a Drive, a Dokumentumok, a Táblázatok vagy a Meet applikáció. A Google Dokumentumokkal és a Google Táblázatokkal való natív integráció sok közös ügyfél igényét elégítheti ki, az első sikertörténetek várhatóan a pénzügyi és ahhoz kapcsolódó üzletviteli területekről érkezhetnek, ahol az adatexportálás és a közös dokumentumkezelés az új módok segítségével zökkenőmentesebb felhasználói élményt biztosít.

„Képzeljünk el egy pénzügyi szakembert, aki az SAP S/4HANA Cloud használata során megszokta, hogy a pénzügyi nyilvántartásokat biztonságos és a mindenkori szabályoknak megfelelő módon kezelheti. Ő mostantól hozzáférhet a Google Dokumentumokhoz és a Google Táblázatokhoz, hogy közösen szerkeszthesse a kimutatásokat munkatársaival a szokásos üzleti folyamatai részeként, tudva, hogy ezekben az SAP S/4HANA Cloud mindig friss adatforrásra támaszkodik” – magyarázza az együttműködés gyakorlati előnyeit Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója. A kezdeti funkciókat a tervek szerint még ebben az évben beépítik az SAP S/4HANA Cloudba. A fejlesztés az SAP Business Technology Platformon folyik, lehetővé téve a szoros integrációt és az egységes felhasználói élményt az SAP szoftverek között.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

FaceKom: nagy tervek

csü jún 9 , 2022
A budapesti tőzsdére készül a digitális ügyfélkiszolgálást nyújtó magyar tulajdonú FaceKom Kft. – közölte a társaság. Bodnár Zsigmond, a FaceKom alapítója a közleményben úgy fogalmazott, a vállalat célja, hogy a hazai startupból középvállalattá válást követően nemzetközi színtérre, majd a növekedés következő fázisában a Budapesti Értéktőzsdére lépjen. A közleményben kiemelték, a […]
Bodnár Zsigmond

Friss, ropogós