Mobilparkolás: öldöklö verseny, visszavonásig

parkolasJúlius 1-jén délig közel ezer felhasználó regisztrált a Barion rendszerbe. Mint korábban megírtuk, a Sensenet Zrt., a Barion elnevezésű digitális pénz kifejlesztője a bevezetési időszakban átvállalja a mobil parkolás kötelező kényelmi díját, ezért a kényelmi díj július elsején Barion fizetés esetén 0, utána pedig ötven forint. Arról a közlemény nem szól, hogy meddig tart a bevezetés, a nemzetimobilfizetes.hu-n is csak annyit lehet megtudni, hogy “visszavonásig” tart.

A kényelmi díjon kívül a parkolással kapcsolatban a Barion nem számol fel. A rendszer automatikus és ingyenes e-számlát küld annak, aki kéri. Mivel a rendszer nem sms-sel vagy telefonhívással dolgozik, az értesítések is ingyenesek. A mobil alkalmazás is ingyenes, így a parkolásnak sem havi, sem más díja nincsen a kényelmi díjon felül.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Akciózik az Invitel

csü júl 3 , 2014
Az Invitel július 1-től újabb akcióval hódítana. A legalább két szolgáltatást tartalmazó Invilág csomagokra előfizető új lakossági ügyfelek 24 hónapos, határozott idejű szerződéskötés esetén a megrendeléstől számított első három hónapban 0 forintos havi díjért érhetik el a csomag részét képező internet szolgáltatást. Az Invitel vírusvédelmi és tartalomszűrő szoftvereket is biztosít […]
internet