Már mobil bukszája is lehet a Telenorosoknak

buksza, pénztárca, dollárFebruár közepétől a Telenor ügyfelei már a mobilszámlájuk terhére is vásárolhatnak jegyet és bérletet a nagyvárosok tömegközlekedési társaságainál. Az érintésmentes vásárlást nem terheli kényelmi díj, és bankkártya adatok megadása sem szükséges.

A Telenor Wallet alkalmazásban a mobilos vásárlásoknál egyértelműen a közlekedéssel kapcsolatos tranzakciók (parkolás, autópálya-matricavásárlás) a legnépszerűbbek. Az elmúlt nyolc évben ezek tették ki a mobilfizetések nyolcvan százalékát. A mostantól elérhető új funkció a tömegközlekedést használók számára kedvez. A Telenor Wallet alkalmazáson keresztül a bankkártyaadatok megadása nélkül, egyszerűen a mobilegyenleg terhére vásárolható jegy vagy bérlet. A nagyvárosok tömegközlekedési társaságainál, illetve a Volánbusz és a GYSEV járataira elérhető jegyek és bérletek részletes listája a Telenor Wallet alkalmazásban a Jegyek és bérletek menüpontban érhető el.

Az alkalmazásból a vásárlás online történik. Ehhez aktív adatkapcsolatra van szükség a jegy megvásárlásához, az érvényesítéshez és az ellenőrzéshez is. A tranzakció során extra sms díjjal nem kell számolnia a vásárlónak. A szolgáltatást semmilyen kényelmi díj nem terheli. Az új funkció esetében szintén kényelmi elemként jelenik meg, hogy a jegyek és bérletek akár előre is megválthatóak, valamint az alkalmazás alapértelmezetten figyelmeztet a bérletek lejártának közeledtével – sőt, a figyelmeztetés időpontja igény szerint személyre szabható. A korábbi vásárlásokra emlékszik a rendszer, így a következő alkalommal már nem kell feltétlenül a hosszú listából kiválasztani a megfelelő tételt, a korábban vásárolt jegytípusok azonnal láthatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

MNB: van védelem az újfajta banki adathalász kísérletek ellen

ked febr 23 , 2021
ShareTweetPinShareA banki műveletekhez szükséges erős ügyfélhitelesítéssel, a fogyasztói tudatossággal és a szigorú jegybanki felügyelettel kivédhetők az újfajta banki adathalász kísérletek – hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Az elmúlt hónapokban gyakoribbá váltak a banki ügyfelekkel szembeni adathalász kísérletek; a korábbi módszerekhez képest a csalók többféle új eszközt […]
Magyar Nemzeti Bank

És még ez is...