Akciózik az Invitel

internetAz Invitel július 1-től újabb akcióval hódítana. A legalább két szolgáltatást tartalmazó Invilág csomagokra előfizető új lakossági ügyfelek 24 hónapos, határozott idejű szerződéskötés esetén a megrendeléstől számított első három hónapban 0 forintos havi díjért érhetik el a csomag részét képező internet szolgáltatást. Az Invitel vírusvédelmi és tartalomszűrő szoftvereket is biztosít internet csomagjaihoz: kilencven napig díjmentesen kipróbálható Kaspersky vírusvédelmi program, valamint a vállalat honlapján elérhető, ingyenes szűrőszoftverek is.

„Bízunk benne, hogy kedvező ajánlatunkkal teljesebbé tehetjük a nyarat, tekintve, hogy ügyfeleink – a gyors online böngészésnek, illetve az otthonról történő kényelmes ügyintézésnek köszönhetően – most még többet fordíthatnak az üdülésre, strandolásra vagy éppen a gyerekek táboroztatására és nemcsak anyagilag, hanem időben is” – mondta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Segíti a Helpereket az Acer

csü júl 3 , 2014
Az Acer Magyarország idén is támogatja a Helperek munkáját informatikai berendezések biztosításával: az Acer notebookokat, tabletet, és asztali számítógépet adományozott. A Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesület közel 25 éve biztosítja a kisebb-nagyobb nyári rendezvények, fesztiválok (Sziget, Balaton Sound, Volt, Part, stb.) egészségügyi ellátását, ezért fontos számukra, hogy modern és megbízható […]
nővér kórház egészségügy