Árfigyelő: jön a bevásárlólista

árfigyelőÚjabb felhasználóbarát funkciókkal fog bővülni a héten az árfigyelő rendszer: bevásárlólistával fokozzák a nemzetközi helyzetet piaci versenyt — jelentette be a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). Hogy pontosan mire lesz képes a az új fejlesztés, az nem derül ki az MTI híréből, ami szinte bizonyos: az inflációnak annyi!

A GVH 2023. július 1-jén indította el az online árfigyelő rendszert, amely 62 élelmiszer termékcsoport esetében teszi lehetővé a fogyasztói árak átlátható módon történő összehasonlítását. A 62 termékkategóriából ötven termékkategóriában, átlagosan 6,9 százalékkal csökkentek az átlagárak a rendszer indulása óta.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Shopify, a népszerű webáruházrendszer

hét aug 28 , 2023
Az online kereskedelem rohamos fejlődése az utóbbi évtizedekben új értékesítési lehetőségeket teremtett a vállalkozások számára. A webshopok létrehozásakor sok vállalatvezető szembesült azzal a kérdéssel, hogy az elérhető e-kereskedelmi platformok közül melyiket válassza. Hogyan lehet megbízható webáruházad? A vásárlók azt a webáruházat tartják megbízhatónak, ahol a termék a megrendelést követően pontosan […]
7blog.hu

És még ez is...