A K&H bővíti az elektronikus szolgáltatásait

k&h-mobil-appMegújította és bővíti elektronikus fizetési megoldásait a K&H Bank, a korábbinál még biztonságosabbá és egyszerűbbé vált a mobilbank és az e-bank használata — jelentette be Rajna Gábor, a K&H Bank értékesítési hálózat és támogatási igazgatója. A K&H Bank 2015-ben másfél milliárd forintot költött, 2017-ig összesen hatmilliárd forintot fordít digitális fejlesztésekre. Ennek keretében 2016-ban megújult a mobilbank, az e-bank, a KBC Equitas WebBroker szolgáltatása és a bank weboldala is.

“A fejlesztések célja, hogy innovatív, egyszerű és gyors megoldásokat biztosítson a bank. A megújult mobilbank segítségével például módosíthatjuk a bankkártyánk napi limitjét a mobiltelefonnal, vagy ha készpénzre van szükségünk, akkor a GPS-alapú keresővel pillanatok alatt megkereshetjük, hol van a legközelebbi K&H ATM” – magyarázta Rajna Gábor. Az újítások révén a KBC Equitas WebBroker az átlagos befektetői igényekre szabva, a modern webes trendeknek megfelelő, könnyen áttekinthető felülettel jelentkezik. A reszponzívvá vált weboldal április végén új dizájnnal, grafikonokkal, és kalkulátorokkal kiegészülve újult meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Canon új 4K-s lézer projektor technológiát mutat be

ked ápr 26 , 2016
A Canon új 4K-s projektorok technológiát mutat be, a lézer-foszfor fényforrást használó termékével. Ezen túl két Canon XEED 4K500ST típusú beépíthető projektor összekapcsolásával azt is bemutatja a vállalat, hogy a Canon 4K-s projektorok mennyire élethű szimulációs élményt képesek nyújtani, például ultrarealisztikus repülőszimulációknál. „Az objektívek fejlesztése során szerzett tapasztalatunknak köszönhetően képesek […]

Friss, ropogós