Alkalmazkodik a Vodafone a megnövekedett adatigényekhez

1

VodafoneKét új adatcsomagot vezet be a Vodafone Magyarországra – reagálva a megváltozott ügyféligényekre és megnövekedett adatfogyasztásra. A Mobilnet 150 GB + 1500 GB-ot kifejezetten a növekvő adatigény kielégítésre tervezték – akár vezetékes internet helyettesítésére is megfelelő. A 150 GB főidőben felhasználható adatmennyiség felett további 1500 GB áll rendelkezésre főidőn kívül. A korábbi 00:00-tól 06:00-ig tartó főidőn kívüli időszak helyett az 1500 GB már 22:00-tól 08:00-ig terjedő idősávban használható fel. Az előfizetés tablettel vagy wifi hotspottal is választható, havi 7990 forint, illetve már meglévő vagy frissen vásárolt Vodafone mobil előfizetés mellé 6990 forint havidíjjal.

A másik új díjcsomag a Digitális Jólét Alapcsomag 5 GB, amely egy rendkívül kedvezményes csomag a digitális jólét megteremtéséért. Ennek keretében a korábbi 1 GB helyett 5 GB adatkeretet biztosít a Vodafone 1990 forint havidíjért. Az adatcsomag belföldön és az EU-ban is teljes egészében felhasználható. Az új csomagok bevezetésével párhuzamosan a Vodafone Magyarország március 15-én a Digitális Jólét Alapcsomagot, március 18-án pedig a Homenet+ csomagot vezette ki. Ugyanakkor a 10 GB-os belföldi és EU-s adatforgalommal szabad közösségi élményt garantáló Mobilnet Medium+ továbbra is elérhető marad.


 

One thought on “Alkalmazkodik a Vodafone a megnövekedett adatigényekhez

  1. A Vodafone saját rendszerének adatait sem tudja kezelni.
    Január közepe óta háromszori nekifutásra sem sikerült egy előfizető-váltást és csomagmódosítást lemenedzselniük. (Persze ha drágább csomagra váltanék, lehet, hogy visszamenőleg is sikerült volna)
    Most teszteljük a panaszkezelést, aztán jöhet az NMHH.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az erdők legalább fél fokkal hűvösebben tartják a Földet egy új tanulmány szerint

vas márc 27 , 2022
Az erdők legalább fél fokkal hűvösebben tartják a Földet egy új kutatás friss adatai szerint. A globális és helyi hőmérsékletre gyakorolt hatásuk miatt a világ erdei sokkal nagyobb szerepet játszanak a klímaválság elleni védekezésben, mint korábban gondolták – írja a The Guardian online kiadása a Frontiers in Forests and Global […]
erdő

Friss, ropogós