Gigantikus wifi-projekt a SPAR-nál

wifiA SPAR történetének eddigi legnagyobb hálózati és biztonságtechnikai projektjére készül: az S&T AG közreműködésével mintegy harmincezer vezeték nélküli eszköz biztonságos csatlakoztatására alkalmas nemzetközi rendszert építenek ki. A többek között laptopok, vonalkód olvasók, targonca terminálok, mérlegek, ip-telefonok és tabletek biztonságos csatlakoztatására képes, Cisco technológián alapuló rendszer előkészítő fázisai már lezárultak. Jelenleg az öt országra kiterjedő, éles környezeti tesztek folynak, majd ezek után jövő évben elindul a valamennyi klienst érintő bevezetés. Nem csak a wifi végpontok nagy száma jelentett nagy kihívást a projekt kezdetétől fogva, de azok sokszínűsége, valamint – ezen felül – a különböző országok sokszor eltérő adottságai és igényei is.

„Egy biztonságos, gyors és hatékony wifi infrastruktúra a SPAR konszern számára kulcsfontosságú a napi üzleti folyamatok elvégzéséhez. Mindezeken túl felkészültek kívánunk lenni a holnap üzleti kihívásaira egy optimális és rugalmas infrastruktúrával, amely garantálja a kliensek központilag vezérelt, több-szintű azonosítását” – nyilatkozta Andreas Kranabitl a SPAR Business Service ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rejtély a Stuxnet körül

vas nov 16 , 2014
A Kaspersky Lab szakértői szerint a Stuxnet féreg nem csak a pc-khez csatlakoztatott, fertőzött pendrive-okon keresztül terjedt. Azért élt kezdetben ez az elképzelés, mert magyarázatot adott arra, hogy miképpen tudott a malware eljutni közvetlen internetkapcsolattal nem rendelkező helyekre. Azonban azok az adatok, amelyeket az első támadás vizsgálatakor gyűjtöttek, azt mutatták […]
pendrive