Szigetvári megy, Rigó jön

Szigetvári József, Szallas.huJövő februártól leköszön Szigetvári József, a Szallas.hu Zrt. vezérigazgatója.

A Szallas.hu közleménye szerint a leköszönő vezérigazgató februártól a jól hangzó, ám általában csak formális szerepet betöltő stratégiai tanácsadóként segíti a cégcsoportot, és elsősorban a közép-európai akvizíciókra, illetve a lengyel piac digitalizálására koncentrál. Szigetvári vezetése alatt a Szallas.hu tizenkét év alatt miskolci turisztikai startupból piacvezető belföldi online foglalási portállá vált, majd külföldi akvizíciókkal öt országban tevékenykedő, ötszáz főből álló csapattal dolgozó közép-európai cégcsoporttá (Szallas Group) nőtte ki magát. Tavaly a cégcsoportot felvásárolta a lengyel Wirtualna Polska Holding – írták a közleményben.

Februártól az új vezérigazgató érkezéséig a Szallas Group menedzsment tagja, Rigó Ferenc vezeti átmenetileg a csoportot. Rigó hasonló sikertörténetet írt: Kolozsvárról indult online foglalási oldalával, a Travelminit.ro-val. A romániai szegmens vezetőjeként 2018 óta aktív szerepet vállalt a csoport működésében, ötéves stratégiájának kialakításában.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új okostankönyvek a Nemzeti Köznevelési Portálon

szo dec 9 , 2023
ShareTweetPinShareAz egyéni tanulási teljesítmény növelésére alkalmas, motiváló, személyre szabható digitális kiegészítő elemek fejlesztésével új okostankönyvek érhetők el decembertől a Nemzeti Köznevelési Portálon. Az Oktatási Hivatal bejelentése szerint az okostankönyvek fejlesztése 2016-tól kezdve több mint hétmilliárd forintos európai uniós forrásból valósult meg. Az idén áprilisban indult fejlesztési időszakban olyan okostankönyvek készültek, […]
Nemzeti Köznevelési Portál

És még ez is...