Tényleg osztódik a Vodafone Magyarország

Budai J. Gergő, a Vantage Towers Zrt.  vezérigazgatójaA Vodafone Magyarország új cégbe szervezi mobilhálózati infrastruktúráját: november elsejétől elindult Vantage Towers Zrt.-nek Budai J. Gergő lett a vezérigazgatója és az igazgatóságának elnöke – erősítette meg a vállalat a korábbi hírt.

A Vodafone Csoport kezdeményezésének részeként november elsejétől a Vantage Towers felel a vállalat passzív hálózati elemeiért, így mintegy kétezer bázisállomásáért és a hozzájuk tartozó egyéb elemekért. A Vantage Towers Magyarország megalapításával a passzív hálózatmegosztási konstrukciókat tervezik támogatni, hogy más infokommunikációs cégek és más iparágak vállalatai is igénybe vehessék a passzív hálózati infrastruktúrát. Budai 2017. szeptember óta a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be, emellett pedig ő a vállalat igazgatóságának alelnöke is. Utóbbi, alelnöki pozíciót 2021. február végéig változatlanul betölti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az MI a köhögés alapján képes azonosítani a betegeket

sze nov 4 , 2020
Amerikai kutatók által fejlesztett mesterséges intelligencia algoritmusa képes pontosan azonosítani a koronavírus okozta Covid 19 betegségben szenvedőket köhögésük hangzása alapján. Teszteléseken 98,5 százalékos sikerrel mutatta ki a betegséget olyan emberek körében, akiknek koronavírus-tesztje pozitív lett és száz százalékos eredményt ért el azok körében, akiknek a köhögésen kívül semmilyen más tünetük […]
mesterséges intelligencia

És még ez is...