A mórahalmi járás előre megy, nem hátra

internetÚjgenerációs szélessávú internet hálózatokat épített ki a NET-TV Zrt. a mórahalmi járásban. A projekt költsége 821,77 millió forint volt, amelyből 739,59 millió forintot tett ki a vissza nem terítendő európai uniós támogatás. A fejlesztés eredményeként több mint száz kilométer optikai hálózatot építettek ki Mórahalom, Ásotthalom, Pusztamérges, Zákányszék, Ruzsa, Öttömös, valamint Forráskút települések bel- és külterületén. Ezzel a mórahalmi járásban több mint 1570 háztartás számára létesült szélessávú internet hálózat. A beruházásnak köszönhetően a társaság négy munkahelyet tud megőrizni, és további egy új munkahelyet hoz létre a társaság közleménye szerint.

Nyilvánosan hozzáférhető adatok szerint a NET-TV Zrt. értékesítési nettó árbevétele tavaly 314,2 millió forint volt az előző évi 299 millió forint után. A társaság az elmúlt évet 105 millió forint veszteséggel zárta, a 2021. évi 75 millió forint veszteség után.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Q1: Nagyot csökkent a kockázati tőkebefektetések száma és értéke

pén júl 7 , 2023
Az idei első negyedévben 25 tranzakció keretében összesen 3,5 milliárd forintot fektettek 25 magyarországi vállalkozásba a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) tagjai, míg tavaly ugyanebben az időszakban 8,1 milliárd forintnyi befektetésre került sor 31 cégbe. Az Ernst&Young tanácsadó céggel közösen készített legfrissebb jelentés szerint a befektetett összeg 56,2 százalékkal […]
Grafikon, lejtmenet

És még ez is...