Letilthatja külföldön a neted a szolgáltató: roaming akadémia

euroItt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít.

20. Lehetséges az, hogy ha külföldön sokat használom az internetet, akkor letiltja azt a szolgáltatóm? Igen, ez előfordulhat, mégpedig a mi érdekünkben. A szolgáltatók automatikusan ötven eurós limitet alkalmaznak, ez garantálja az előfizetőnek azt, hogy ennek az összegnek a forintra átváltott értékénél (nagyjából húszezer forint) ne legyen magasabb a számlája. Amennyiben ez a limit nem felel meg, utazás előtt a szolgáltatónál kérhető ennek a módosítása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Letölthető a Honor 3C frissítése

csü júl 23 , 2015
A Honor rendszerfrissítést adott ki 3C modelljéhez. A készülék az EMUI 3.0 kezelőfelületet és az Android 4.4-es operációs rendszert kapja meg. A népszerű öthüvelykes okostelefon, a Honor 3C tavaly novemberben mutatkozott be a hazai piacon. A négymagos, két gigás memóriával szerelt modell kedvező árának köszönhetően Magyarországon is kedvező fogadtatásra talált. […]