A Liferay épp lemaradt a dobogóról

startrek, szomorú, elkeseredettNegyedik helyezést ért el a Liferay magyar leánya a StartupRanking nevű nemzetközi, cégeket rangsoroló weboldalon. A StartupRanking online jelenlétük alapján pontozza az ott regisztráló cégeket. Azt súlyozza például, hány link vezet a céges site-okra, illetve hogy maguk a céges oldalak milyen minőségűek. Az értékelésnél a weboldalak látogatottsága és a cégek közösségimédia-jelenléte, aktivitása is fontos szempontok. A startupfigyelőn többféle szempont szerint, így országonként vagy tevékenység szerint lehet böngészni a cégek között.

A Liferay Hungary a Liferay Inc. budapesti támogató központja. Az anyavállalat Liferay Inc. a világ vezető nyílt forráskódú szoftverfejlesztő cége, amely a Fortune top 500-as listáján is előkelő helyen szerepel. Olyan ügyfelei vannak, mint az Allianz, Cisco Systems, Danone, Lufthansa Flight Training, Rolex, Siemens, Toyota és az ENSZ. A Liferay elsősorban vállalati előfizetést kínál ügyfeleinek, amely sürgős hibaelhárításokhoz, szoftverfrissítésekhez, 24 órás támogatáshoz és egyéb előfizetői funkciókhoz enged hozzáférést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tavaly nőtt az ipari eszközök aukciós piaca

ked márc 31 , 2015
Határozottan nőtt egyetlen év alatt az ipari eszközök online árverésének piaca. Az elmúlt évben a teljes értékesített volumen százmillió forinttal növekedett 2013-hoz képest, a regisztrált vásárlók száma egy év alatt megduplázódott – áll az Intergavel Aukciószervező Kft. közleményében. Új tendencia, hogy a kis- és középvállalkozások is egyre inkább jelentkeznek eladóként […]

És még ez is...