Jó évet zárt a LogMeIn tavaly

William-Wagner-LogMeInMintegy 22 százalékkal, 271,6 millió dollárra növelte árbevételét tavaly a távelérési, -felügyeleti és távtámogatási megoldásokkal foglalkozó LogMeIn Kft., felülteljesítve ezzel a társaság terveit. Az MTI-hez eljuttatott éves jelentésből az is kiderült, hogy 2015 utolsó negyedévében az egy évvel korábbinál 27 százalékkal több, 76,1 millió dollár árbevételt ért el az egyik legnagyobb magyar-amerikai társalapítású szoftvercég.

William Wagner, a LogMeIn nemrég kinevezett elnök-vezérigazgatója szerint a kiemelkedő siker az iparági együttműködéseknek és az IoT (Internet of Things – A dolgok internete) üzletágban elért eredményeknek köszönhető, alapot szolgáltatva egy bizakodóbb 2016-os várakozáshoz. A cég idei első negyedéves bevétele 77,5 millió és 78 millió dollár között várható a közlemény szerint.

LogMeIn

A 2003-ban alakult LogMeIn alapítója magyar szakember, központja jelenleg azonban már Bostonban van, a vállalat világszerte nyolc irodával rendelkezik és több mint 800 alkalmazottal végzi tevékenységét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

RobecoSAM: megvannak a fenntarthatók

hét febr 15 , 2016
A RobecoSAM minden évben körülbelül 3000 céget értékel világszerte a gazdasági életben, a környezetvédelemben és a társadalomban betöltött szerepét vizsgálva, és közzéteszi azon vállalatok nevét, amelyek teljesítik a Dow Jones Fenntarthatósági Mérőszámokat. A RobecoSAM minden iparágban Arany-, Ezüst- és Bronz fokozatú díjakkal méltányolja a fenntarthatósági törekvéseket. A 2016 januárjában kihirdetett […]
taps