Samsung Galaxy Note7-et ajándékoz a Telenor

Samsung-Galaxy-Note-7A Telenor Magyarország még júniusban jelentette be, hogy induló startupokat támogató programot indít Telenor Accelerate néven, amely az első vállalati akcelerációs program Magyarországon. A mobilszolgáltató olyan startupok jelentkezését várja szeptember 5-ig a programra, amelyek még a fejlődés korai szakaszában járnak, de már rendelkeznek internetre csatlakozó termékük prototípusával. A legjobbnak ítélt öt csapatot a hazai startup világ legelismertebb szakértői, valamint tapasztalt szakemberek három hónapon keresztül folyamatos workshopokkal támogatják majd, de a Telenor emellett pénzügyi forrásokhoz, befektetőkhöz, valamint a vállalat nemzetközi ügyfélköréhez és partnerhálózatához is hozzáférést biztosít, így nyújtva lendületet a szükséges fejlődéshez.

A nagy ötletek megvalósítására a dél-koreai mobilgyártó óriás legújabb csúcskészüléke, a Samsung Galaxy Note7 tökéletes eszköz, hiszen egyszerre jegyzettömb, szórakoztató központ és stílusos kiegészítő is. A Samsung a Telenor stratégiai partnereként elhivatott a feltörekvő startup vállalkozások támogatásában, így innovatív, csúcstechnológiás készüléke tökéletes társ az újszerű ötletek kivitelezésében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hullámokban támad a Galaxy Note7

pén aug 26 , 2016
Még csak egy hete indult el az előrendelési időszak, de máris minden eddiginél többen érdeklődnek a Samsung Note7 iránt Európában – jelentette be a Samsung Electronics. A készülékhez Magyarországon szeptember 16-tól juthatnak hozzá a vásárlók. A Note7-re előregisztráltak száma már most jóval magasabb a Galaxy S7 és S7 edge iránti […]

Friss, ropogós