EU Edge: lássa a láthatatlant a pilóta

GoogleGlassxA viselhető technikai eszközök területén tervez fejlesztéseket az EU Edge Informatikai Kft. nevű magyar vállalkozás, amely legújabb projektjének köszönhetően május 25-én és 26-án az Egyesült Államokban, Palo Altoban vehet részt egy fejlesztői workshopon – közölte a cég az MTI-vel.

A közlemény szerint az EU Edge-t a Google Glass platformra készült, repülőpilótákat segítő Aero Glass alkalmazásával hívták meg a workshopra. Az Aero Glass lényege, hogy a Google Glass, a Google okosszemüvegének viselője számára vizuálisan is megjeleníti azokat a dolgokat – például objektumokat, légifolyosó határokat és hasonló, szabad szemmel egyébként nem látható dolgokat – amelyek befolyásolják a repülést.

Az EU Edge 2012-ben magyarországi tevékenységeivel mintegy 79 millió forintos árbevételt ért el az egy évvel korábbi 89 millió forint után, a cég mérleg szerinti nyeresége pedig 1,6 millió forint volt a 2011-es 3,6 millió forintot követően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hadsereg: az új csodafegyver az okostelefon

sze máj 21 , 2014
Okostelefonra szánt applikációval kívánja a szlovák hadsereg népszerűsíteni és tevékenységeiről tájékoztatni a lakosságot. A jelenlegi verzió információs oldalként szolgál, ahol követni lehet a hadseregben zajló eseményeket és az azzal összefüggő híreket. Idővel bővíteni szeretnék az alkalmazást online jelentkezés lehetőségével is. Az applikációt „házon belül” fejlesztették. Várakozások szerint a program elősegíti […]
okostelefon