A Growww Digitalhoz igazolt Márkus

Márkus KrisztnaMárkus Krisztina a Growww Digital csapatát erősíti hr-szakértőként.

Márkus a Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán szerzett diplomát. Pályáját médiatervező/vásárlóként kezdte a DMB&B nemzetközi reklámügynökségnél, majd a McCann Erickson-nál töltött 16 évet. A cég legnagyobb ügyfeleinek médiatervezését végezte, majd csoportvezetőként az ügyfeleik médiával kötött megállapodásaiért is felelt. 2006-tól távozásáig a non -TV Magna csoport médiatulajdonosokkal kötött dealekért, illetve a Universal McCann HR tevékenységéért, valamint saját ügyfeleik non -TV megállapodásaiért felelt. Ügyvezető helyettesi munkakörből igazolt át az egykori Sanoma, ma Central médiacsoporthoz 2011 novemberében. Az első években a magazin, online és BTL sales csapatot vezette. 2017 januárjától hirdetési igazgatóként a magazin és BTL csapat és háttérosztályok irányítása tartozott hozzá. 2020 októberétől szabadúszó üzleti és életvezetési tanácsadóként (lásd. coach) dolgozik, 2021 augusztusától a Budenz József Alapítványi Gimnáziumban részmunkaidősként tevékenykedik mentálhigiénés szakemberként.

A Growww Digital neve egy baráti kapcsolat révén került a látókörébe 2022 végén, az ügynökség -mily szerencse- épp hr-partnert keresett. „A munkámban csak úgy tudok sikereket elérni, ha a csapat összetartó, egymást támogató, a vezetés pedig ösztönzi az integritást és hatékony együttműködést. Az eddig itt töltött idő alapján pedig elmondhatom, hogy a Growww Digital-nál mindez tökéletesen megvalósul” — jelentette ki Márkus, már mint a Growww Digital, hr-partnere.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Delaware Debrecenben is irodát nyit

sze júl 5 , 2023
ShareTweetPinShareA belga tulajdonosi hátterű, információ-technológiai tanácsadással foglalkozó Delaware Consulting Hungary Kft. a vállalat budapesti központja mellett Debrecenben is irodát nyit. A 2,7 milliárd forint értékű projektet a Magyarországon élő magyar állampolgárok csaknem hatszázmillió forinttal támogatják. Első körben hetven új munkahelyet hoznak létre Debrecenben még idén — jelentette ki Jezsoviczky Ádám, […]
Jezsoviczky Ádám, a Delaware Consulting Hungary Kft. ügyvezetője

És még ez is...