Már a Magyar Posta szolgáltatásait is közvetíti a fuvar.hu

Új együttműködéseket jelentett be logisztikai cégekkel a fuvar.hu: a magyar szállításszervező portál így a fuvarozó kisvállalkozások mellett már a Magyar Posta szolgáltatásait is közvetíti. A startup vállalkozás közleménye szerint a szállítmányozást meggyorsíthatja, ha a megrendelőknek nem kell megvárniuk a kisebb cégek egyedi árajánlatait, hanem a logisztikai szolgáltatók instant szállítási ajánlatai közül is választhatnak. Szucsányi-Borza Sebestyén, a fuvar.hu alapítój elmondta, hogy több mint 750 regisztrált fuvarozóval működnek együtt, megrendeléseik száma a duplájára, felhasználóik száma pedig több mint a háromszorosára nőtt tavaly. Hozzátette, hogy a Magyarországon működő 37 ezer szállítmányozó cég háromnegyede egy-négy fős mikrovállalkozás, a szolgáltatást ezért rájuk alapozva indították. A portál eddigi tapasztalatai alapján a szállítások átlagos munkadíja 61 ezer forint, a nemzetközi költöztetések a forgalom ötödét teszik ki.

A fuvar.hu közölte, hogy mostanáig 39 millió forint kockázati tőkebefektetéshez jutottak, egy 150 millió forintos tőkebevonást pedig most készítenek elő. Az összegből a fejlesztői csapatuk létszámát és a marketingtevékenységüket szeretnék bővíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mészáros a Telenornál

vas febr 10 , 2019
Mészáros Attilát nevezték ki a Telenor Magyarország vállalati kommunikációs igazgatói posztjára. A szakember a cég belső és külső kommunikációja mellett a fenntarthatósági területért is felel. A közgazdász végzettségű szakember karrierjét kommunikációs ügynökségi oldalon kezdte menedzseri és tanácsadói tisztségekben olyan ügyfelekkel, mint a PanTel, a Cisco, az Oracle, a Sun Microsystems, […]
Mészáros Attila Telenor

Friss, ropogós