3D nyomtatás: ismét összejöttek az úttörők

3dprintA Design Terminál idén második alkalommal rendezte meg a 3D-nyomtatással foglalkozó eseményét a Budapest 3D Printing Days-t. A rendezvény olyan úttörő vállalkozásokat, szakértőket, oktatási intézményeket, innovációs laborokat és a technológiát használó designereket látott vendégül, akik e területen kiemelkedő, egyedi fejlesztési irányokat képviselnek.

A szervezők ráéreztek a kor szavára, és nem feledkeztek meg a az érdeklő polgárokról sem: a workshopokon, előadásokon, interaktív bemutatókon közérthető és élményszerű módon ismerkedhettek meg a 3D-nyomtatás szerteágazó felhasználási területeivel az orvostudománytól kezdve, a kreatív iparon és az oktatáson át egészen a képzőművészetig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

KSH: uniós átlag alatt van az internetellátottság

sze jún 18 , 2014
Az utóbbi években csökkent ugyan a digitális szakadék Magyarország és az Európai Unió között, ám a háztartások és a cégek internetellátottsága egyelőre nem éri el az uniós átlagot – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Magyarország, 2013 című, most megjelent kiadványából. Az internet-előfizetések száma 2013 végén több mint 6,4 […]
internet