A Fujitsu vShape megtalálta Magyarországot

FujitsuA Fujitsu bejelentette belépő szintű vShape virtualizációs megoldásai bevezetését a Magyarországon. A vShape megoldások bevált gyakorlatra épülő, hibatűrő technológiái a virtuális környezet minden aspektusát lefedik — legalábbis a Fujitsu szerint. A kis- és középvállalatok (kkv) számára előnyt jelent az egy forrásból beszerzett, könnyebben bevezethető és használható, validált architektúrákkal elérhető stresszmentes működés. A vShape-pel a Fujitsu olyan megoldást kínál, amelynek birtokában a kkv-k legyőzhetik a virtualizációval járó összetett kihívásokat a teljesítmény, a rendelkezésre állás, a biztonság, a rugalmasság és a hatékonyság terén.

Az it-infrastruktúra terén a kis- és középvállalatok ritkán terveznek virtualizációt, pedig ez egyértelmű előnyöket kínál, legfőképpen az ár/teljesítmény arány és a rugalmasság terén. A Fujitsu a vShape megoldások kifejezetten a KKV-célcsoport számára készülnek. Ezek a megoldások tartalmazzák a VMware virtualizációs szoftvereit, a Brocade nagy teljesítményű hálózati komponenseit és a Fujitsu adatközpont-szintű hardvereit. A vShape megoldások a Fujitsu PRIMERGY szervereire épülnek. A felhasználók a Fujitsu ETERNUS család vagy a NetApp tárolóival is ötvözhetik őket az igényektől függően.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kíméletlenségéért bűnhődhet a France Télécom volt elnöke

pén júl 6 , 2012
ShareTweetPinShare  Morális zaklatás gyanújával vád alá helyezték szerda este a France Télécom volt elnökét, a francia távközlési vállalat dolgozói körében 2008-2009-ben elkövetett öngyilkosságok miatt. Didier Lombard 2005 óta állt a vállalatcsoport élén, és 2010 márciusában a kormány nyomására távozott posztjáról, miután másfél év alatt 35-en vetettek véget életüknek a cég […]
ZX-81

És még ez is...