2016-os szolgáltatással indít “forradalmat” az Invitech

Az Invitech egy felhő alapú csoportmunka-alkalmazáshoz és a Microsoft Teams használatához szükséges telekommunikációs infrastruktúrát kinál.

Bő két éve, hogy a szoftveróriás elindította az Microsoft 365-öt, a munkahelyi együttműködés átalakítását, az üzleti folyamatok korszerűsítését és a kritikus információk védelmét segítő alkalmazások és szolgáltatások integrált készletét. A rendszer piacvezető irodai szoftvercsomagja az Office 365, melynek egyik központi eleme a Microsoft Teams. Az innovatív, felhő alapú Teams lényegét tekintve egy csevegési, videóértekezleti, hívási és fájltárolási lehetőségeket egyetlen integrált alkalmazásban biztosító csoportmunka megoldás. Az Invitech most a hazai infokommunikációs piacon elsőként jelent meg olyan értéknövelt, integrált szolgáltatással, mellyel ügyfelei a Microsoft Teams felhő alapú kommunikációs és csoportmunka platformjában rejlő lehetőségeket valóban teljes értékű kommunikációs megoldásként használhatják. A Teams és a publikus távközlési hálózatok integrációjával a felhasználók a felhő alapú csoportmunkát támogató alkalmazások és funkciók mellett már közvetlen távközlési kapcsolattal is kiegészíthetik kommunikációs igényeiket.

Az Invitech lehetőséget biztosít az Office 365 előfizetéssel rendelkező cégek számára, hogy kommunikációs stratégiájukat újra gondolják és az eddig megszokott rendszerek mellett egy teljesen új technológiai megvalósítást vegyenek igénybe. Mostantól ugyanis egyszerűen lecserélhetik elavult alközponti rendszereiket és áttérhetnek a Teams alapú kommunikációs platformra, legyen szó akár telefonhívásokról vagy videókonferenciáról. „Összességében elmondható, hogy a Microsoft Teams rendszere és az Invitech által szállított, a telefonszolgáltatás köré épülő integrált megoldás új távlatokat nyit a vállalati kommunikációban. Nem véletlen, hogy az integrált rendszer iránt egyre nagyobb az érdeklődés üzleti ügyfeleink körében. Már megkötöttük az első szolgáltatási szerződéseket az egységes kialakítású rendszer szállítására és kollégáink számos további potenciális ügyféllel folytatnak előrehaladott tárgyalásokat” – értékelte az új szolgáltatás piaci fogadtatását Gerald Grace, az Invitech vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Washington szankcionálja az internet lekapcsolását

vas nov 24 , 2019
Washington szankcióval sújtotta Mohamed-Dzsavád Azari Dzsahromi iráni távközlési minisztert az iráni internet-szolgáltatás felfüggesztése miatt – jelentette be az amerikai pénzügyminisztérium. Az elmúlt napokban az üzemanyagárak emelkedése miatt Irán több nagyvárosában kirobbant tüntetések idején az iráni vezetés felfüggesztette az internet-szolgáltatást az országban, s bár szerdán Haszán Róháni iráni elnök bejelentette, hogy […]
Steve Mnuchin

Friss, ropogós