Delta: egy rendszerbe integrálták az utastájékoztató kijelzőtáblákat… illetve még nem

Az eltérő típusú utastájékoztató kijelzőtáblák egy központi rendszerbe történő integrálását lehetővé tevő új moduláris táblavezérlő eszköz prototípusát fejlesztette ki a Delta Csoporthoz tartozó New Line Technologies Kft. Az eszköz használatával a közlekedési vállalatok a költségeik csökkentése mellett a korábbinál jobban összehangolt, ezáltal jobb minőségű szolgáltatást tudnak nyújtani. A prototípus mintegy másfél évnyi fejlesztői munka után idén válik elérhetővé. Az új moduláris táblavezérlő eszköz kifejlesztése 67,73 millió forint vissza nem térítendő támogatásból valósult meg.

„Rendkívül izgalmas feladatnak találtuk a moduláris táblavezérlő kifejlesztését, hiszen semmilyen hasonló hazai vagy külföldi példára nem támaszkodhattunk a munka során. A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a terméket a lehető legkompaktabb méretben készítsük el, hogy a kis felületű kijelzőkhöz is hozzá lehessen illeszteni. A vezérlővel kapcsolatos éles üzemi tapasztalatokat, eredményeket hamarosan látni fogjuk, ezeket felhasználva a termék további fejlesztésére lesz lehetőség”– mondta el Bekker Zsolt, a Delta Csoport közlekedési informatikáért felelős kereskedelmi igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Twitter Erdogant-támogató fiókhálózatot törölt, Ankara tagad

vas jún 14 , 2020
A török elnöki hivatal valótlannak nevezte a Twitter állítását, amely szerint a nemrég letiltott számos hamis törökországi felhasználói fiókot, amelyek Recep Tayyip Erdogan török elnök támogatására hoztak létre és amelyeket “egy központból” irányítottak. A török hivatal történelmi botránynak nevezte, hogy egy olyan cég, amelynek a központja az Egyesült Államokban található, […]
Törökország

Friss, ropogós